Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RedStone Masters

MajorZagadka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już 3 twój projekt czy który?

Tryb całkiem ciekawy, nie spotkałem się z takim jeszcze i chętnie bym sobie zagrał. Zobaczymy jaki będzie ten "serwer" (o ile będzie można go tak nazwać) w waszym wykonaniu. Dalej nie będę się wypowiadał bo nie ma sensu robić długich wywodów. Poczekam na rezultaty.

Opublikowano

Przerwa zostaje wydłużona do jutra :{

Pan MasterKox4231, chce po swojemu i nadal coś tam tworzy...

A, więc dzisiejszy start nie będzie przewidziany.

Opublikowano

494_1.png

37px-Redstone_(Dust).png?version=dd3e0e3SERWER NIE WYSTARTUJE PONIEWAŻ WLASCICIEL SERWERA NIE CHCE POMOCY ZADNEJ. I STAWIA NA SWOJE A WIEC ANI NIE CZEKAJCIE NA START

37px-Redstone_(Dust).png?version=dd3e0e3PLUGINY NIE SKONFIGUROWANE I PO ZBUDOWANIU PROSTEGO MECHANIZMU RANGA BUDOWNICZY I TYLE...

Opublikowano

Hah wiedziałem...

Lepiej zrobić coś samemu i wiedzieć, że to wypali niż robić to w dwie lub więcej osób i bycie niepewnym, że ktoś coś odwali i wszystko pójdzie się... Pomysł na serwer był dobry lecz same wykonanie jak widać.

Opublikowano

Hah wiedziałem...

Lepiej zrobić coś samemu i wiedzieć, że to wypali niż robić to w dwie lub więcej osób i bycie niepewnym, że ktoś coś odwali i wszystko pójdzie się... Pomysł na serwer był dobry lecz same wykonanie jak widać.

@Toxic325325

Ja sam bym taki wykonał tylko brak hostera i by na pewno ludzie hejtowali ;)

Opublikowano

To najpierw trzeba zrobić pliki, poszukać hostera i dopiero później robić publikacje a nie, że robisz publikacje nie mając nawet sponsora. Samemu też bym dał rade wykonać takie coś bo taki serwer nie jest problemem (dla mnie). Lecz mi taki serwer nie jest potrzebny ponieważ nie miałbym sponsora to raz a dwa nie miałbym czasu na przesiadywanie na własnym serwerze. 

Opublikowano

@Toxic325325

No nie zawsze, niektórzy mimo że nie mają czasu (mówię o założycielach) posiadają dobrze prosperujące serwery ;D

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

To najpierw trzeba zrobić pliki, poszukać hostera i dopiero później robić publikacje a nie, że robisz publikacje nie mając nawet sponsora. Samemu też bym dał rade wykonać takie coś bo taki serwer nie jest problemem (dla mnie). Lecz mi taki serwer nie jest potrzebny ponieważ nie miałbym sponsora to raz a dwa nie miałbym czasu na przesiadywanie na własnym serwerze. 

Ja, tylko reklamowałem, a Właściciel serwera MasterKox4231. Pomagałem mu ale on chciał po swojemu więc przewiduje że serwer nigdy nie wystartuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...