Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MFW - giery potrzeba

Maxio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano potrzebuje dobrego stuffu z serii FFP/FPS/skradanki, mogą być to jedne nowych tak do końca 2k13, i w miarę z nie kosmicznymi wymaganiami.

Waga do 8GB, dzieny z góry ;)

[*]

Opublikowano

Było grane świetna giera, a coś podobnego ? I tak też czekam na 2 cześć ;p

PS.A i podkreślam jestem lekko wymagającym graczem :D W lola noobienie mnie nudzi a co do SP gierki się dorwę to 2 dni i cała skończona..to tylko wyższe lvl trudności potem zostają ;p

[*]

Opublikowano

Było grane świetna giera, a coś podobnego ? I tak też czekam na 2 cześć ;p

PS.A i podkreślam jestem lekko wymagającym graczem :D W lola noobienie mnie nudzi a co do SP gierki się dorwę to 2 dni i cała skończona..to tylko wyższe lvl trudności potem zostają ;p

Grałeś w całą serię "Thief"?

Yykfu5r.png

Opublikowano
Grałeś w całą serię "Thief"?

Bez ostatniej cześci ;p

Battlefield 4 

;OO Sprawdzę wymagania, a jak tam tryb SP ? Daje radę ? Bo mp to wiem że 100% :D

Te 8gb co tam pisałem to chodzi że tak +/- pobierania aby było, może być po kompresji to już moja w tym głowa abym znalazł. xD

[*]

Opublikowano

Bez ostatniej cześci ;p

;OO Sprawdzę wymagania, a jak tam tryb SP ? Daje radę ? Bo mp to wiem że 100% :D

Te 8gb co tam pisałem to chodzi że tak +/- pobierania aby było, może być po kompresji to już moja w tym głowa abym znalazł. xD

Kampania w BF4 nie powala, ale da się to przełknąć. Szczerze - nie polecałbym nowych BFów i CoDów. Co powiesz na powrót do klasyki, może CoD MW1, MW2? BF3 jest też dobry z tych świeższych gier.

Yykfu5r.png

Opublikowano
może CoD MW1, MW2?

Tak jak pisałem wcześniej, 4/5 dni mi zeszło aby obie cześci przejść, zostało tylko mulenie na wyższym poziomie aaa.. ;xx Co do BF'a ciągle się przyglądam, i lookam co z tym, tak samo patrze czy Crysis 2 dobry stuff wiadomo coś o tym ? Warte uwagi ?

A surrvival horrory ? Typu RE ? Tylko nie żadne Amnezje mi tutaj plox ;xx

[*]

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, 4/5 dni mi zeszło aby obie cześci przejść, zostało tylko mulenie na wyższym poziomie aaa.. ;xx Co do BF'a ciągle się przyglądam, i lookam co z tym, tak samo patrze czy Crysis 2 dobry stuff wiadomo coś o tym ? Warte uwagi ?

A surrvival horrory ? Typu RE ? Tylko nie żadne Amnezje mi tutaj plox ;xx

Do Army 3 są jakieś "horror mody" czy coś w tym stylu. Z samych horrorów polecam Ci serię Penumbra, możesz też pograć w Dark Souls 1 i 2, mroczne klimaty, gra jest trudna.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Penumbra <33 Tego mi trzeba, ogarnę to sobie tytuł zapomniany jak cholera.

DS - swoją drogą :D

Jbc. rzucać jeszcze pomysłami. :D

[*]

Opublikowano

Penumbra <33 Tego mi trzeba, ogarnę to sobie tytuł zapomniany jak cholera.

DS - swoją drogą :D

Jbc. rzucać jeszcze pomysłami. :D

Sprawdź Murdered: Soul Suspect - ciekawa produkcja, chociaż mnie trochę zmęczyła. Tak z innej beczki - polecam Ci gierkę Don't Starve, klimatyczna, jedyna w swoim rodzaju + za jakiś czas wychodzi do niej darmowy dodatek z multi (ponoć będzie darmowy tylko jakiś czas po premierze dla posiadaczy gry).

Yykfu5r.png

Opublikowano

Grałem ostatnio w CoD:Ghosts i choć jest krótki, to polecam. Poza tym Borderlands i Borderlands 2. Moje ulubione gierki :>

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Grałem ostatnio w CoD:Ghosts i choć jest krótki, to polecam. Poza tym Borderlands i Borderlands 2. Moje ulubione gierki :>

Ew. W Bordela można pograć, ale Ghost...ta waga, i te wymagania (C_C)

Crysisa 2 kupisz za 3 złote w maximum edition, był dodawany do podstawki 3 i powiem że jest zajmujący i wciągający :)

Czekałem na jakieje info, dzieny ;)

Sprawdź Murdered: Soul Suspect - ciekawa produkcja, chociaż mnie trochę zmęczyła. Tak z innej beczki - polecam Ci gierkę Don't Starve, klimatyczna, jedyna w swoim rodzaju + za jakiś czas wychodzi do niej darmowy dodatek z multi (ponoć będzie darmowy tylko jakiś czas po premierze dla posiadaczy gry).

Bodajże 8/9 dostała w CD'a , ludziska ją polecają dobry stuff, ciekawe czy pójdzie mi jakoś to działać...wgl. myślałem że to tylko na konsole xD

- Nie zamykam, może ktoś jeszcze rzuci fajnym tytułem.

[*]

Opublikowano

Thief, skoro Dishonored było, fajna gierka :)

A jak będziesz grał w BF'a to daj znać  B)

BTW. POLECAM JESZCZE THE FOREST HAHA, if you know.. :D

Opublikowano

Thief, skoro Dishonored było, fajna gierka :)

A jak będziesz grał w BF'a to daj znać B)

BTW. POLECAM JESZCZE THE FOREST HAHA, if you know.. :D

Thief pisałem wyżej. :D

BF - jak odnowią neta (limit) dam znać.

Forest...co wylondowałem to od razu w 7dmiu gang bang na mnie, ftw ? Do u feel it ?

[*]

Opublikowano

Ja polecam Arma 2 albo Call of duty Black ops nie dwójkę, ale jedynkę. ;) Arma 2 ma mnóstwo misji do pobrania, a black ops posiada niesamowitą fabułę.

Możesz jeszcze pomyśleć o gta, ale na pewno znasz i już dawno skończyłeś. :P

Opublikowano

GTA to swoje klimy, BO skończone, to potem tylko nubiłem to Kino & Labo. :D

A Arma 2 wciąga to chociaż ? Misje to tam ciul, ale fabuła czy po prostu nie usnę przy tym ;D ?

[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...