Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ataki DDOS

Zipek001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj pewna osoba zaczęła mi grozić ddosem, sam nie wiem skąd wzięła moje ip itp. 

Zaczęło się od tego że siedzieliśmy  na skype ze znajomym, dodał jakiegoś typka, gadają gadają ,

a potem poszli na priva, tamten typek mu wytłumaczył jak robić ddosy i tak dalej bo oni jakiejś stronki do tego używają

płatnej.

I ddosuje mnie przez steam, to wygląda tak że dzwoni do mnie na steam, i ddos wchodzi, spróbowałem zablokować go na steam, narazie starczyło, ale nie ma żadnego programu albo cuś na ddosy ?

Jak napisalem w złym dziale proszę o przeniesienie.

Opublikowano

To nie program tylko stronka, przez steama dziala to tak ze dzwoni do Ciebie i ddos wchodzi, nie wiem jaka to stronka, spytałem znajomego któremu ten debil od ddosów mu tłumaczył

Jak nie da rady niczego zrobić to jakichś informatyków popytam, zadzwonie do typków od neta o zmiane ip 

Nie zadziała to chyba na policje poleci sprawa

Opublikowano

On Cię straszy DDosami, ty go straszysz policją. Proste.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Ta..juz widze to straszenie policja..

On:Ok! Zaraz leci DDOS! (Po pierwsze to nie Ddos tylko Dos..Jakby to byl DDoS to by Ci k***a neta na 3 dni wyjebaobao xD)

Ty:Ok..Ide na policje

On:hahaha

Kto uwierzy ze on to zglosi na policje?..

Opublikowano

Bactrackera ci ustawił :D jezu zainstaluj i konfiguruj sobie firewall i po sprawie :D jak by to był ddos to byś nie miał neta wgl :D to jest dos.

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Nie ma to nic do rzeczy. Jest to działanie nielegalne i w każdym kraju jest niezgodne z prawem.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Jak dzwoni się do kogoś na steamie można wykorzystać wiresharka żeby pobrać ip. Lel. 

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...