Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer 4 zamki ! Osoba która rozwiąże dostanie technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Robię serwer 4 zamki ale mam kilka problemów.

1. Chcę żeby wróg mógł zrobić katapultę nawet na cuboidzie ale tylko katapultę i jak wystrzeli tnt żeby nie rozwalało

2. Że jak ląduję się na spawn to wybiera się 1 z 4 zamków i jak się wybierze to żeby przed nickiem pisało w jakim zamku jest i żeby nie mógł go zmienić

3. Jak zrobić klasy prace takie jak: Strażnik, Żołnierz, Władca, Zwiadowca, Łucznik, Górnik, Rolnik, Drwal    i żeby władca mógł zmieniać te klasy

4. Żeby np. jak kliknie że chce dołączyć do szwecji a tam będzie np. 10 osób a w innym 5 to żeby go przekierowało do tego zamku gdzie jest mniej

5. Żeby nie można było okradać skrzynek jak nie ma nikogo w zamku

Jeśli ktos nie wie jak coś takiego zrobić można dawać inne propozycje jak rozwiązać problem po prostu nie chcę żeby niszczono zamek a żeby np. Rolnik mógł pod zamkiem uprawiać zborzę gdzie jest cuboid.

Ja nie wiem jak na innych serwerach wyglądają 4 zamki jeśli ktoś wie proszę też o opisanie tych innych serwerów

Opublikowano

Do tego żeby był fajny serwer trzeba by było zrobić autorskie pluginy żeby były takie opcje jak ty chcesz. Napisz do jakiegoś programisty żeby ci napisał plugin $$

d63.png

Opublikowano

Tylko $$$. Z tego co widze nie chcesz wydawać dużo pieniędzy, więc ciężko będzie Ci zrobić dobry serwer ;)

Nie urażaj się tym postem to tylko fakty rynku serwerów minecraft.

Opublikowano

Tylko $$$. Z tego co widze nie chcesz wydawać dużo pieniędzy, więc ciężko będzie Ci zrobić dobry serwer ;)

Nie urażaj się tym postem to tylko fakty rynku serwerów minecraft.

Miejmy nadzieję, że przez wprowadzenie aktualizacji do EULA, ta obrzydliwa sytuacja się zmieni ;)

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Opublikowano

@Quasindro Nie zmieni się. Ta sytuacja wbrew pozorom jest dobra. Ogranicza bowiem wylęgiwanie się serwerów gimnazjalistów którzy przepiwszy-paliwszy wszystkie pieniądze nie mają za co opłacić serwerów, programistów itd.

Dzięki temu jest mniej gówna chociaż trochę go jest. 

@topic Jedynie programista javy mógłby ci to rozwiązać. A wątpię że znajdziesz kogoś kto będzie pracował za darmo lub za udziały w serwerze.,

Opublikowano

@noIP

Wprost przeciwnie. Tym więcej gimbów - pseudo-developerów podkrada hajs rodzicom albo, jak pochodzą z kasiastych rodzin, po prostu czekają na swoje tygodniówki - i ładują wszystko w c*****e projekty survival+frakcje z bazylionem usług płatnych, kont VIP, odbanowaniami za złotówki i ekwipunkiem za hajs. To okropne.

Walić to. @kaczka123456789 Jak nie przeszkadza Ci fakt, że nie wszystko będę w stanie zrobić, to mogę spróbować Ci pomóc. Odezwij się na PW.

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...