Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

End game content - dyskusja?

Lucjann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jest na tym forum ktos kto gra regularnie, ma wymaxowana postac, konto legendary i gra nowe dlc? czy jest ktos z kim mozna powymieniac sie uwagami na temat nowych raidow, strategii na poszczegolnych bosow, podyskutowac o sprawach z tzw 'end game content?'.

z tego co widze to mamy głownie nowych graczy, ktorzy szukaja pomocy w jezyku polskim i tu trafiaja.

zastanawiam gdzie sa Ci gracze ktorym odpowiadalem na posty pol roku temu? graja ciagle, czy juz sie znudzilo?

Opublikowano

Ludzi gra całkiem sporo, znam co najmniej też 2 ligi polskie, po stronie hero na eupc. Z czego sam jestem w jednej z nich. Mam wszystkie dlc i wymaxowaną postać. Często widuje graczy, którzy osiągneli capa na koncie f2p i kończą grę, bo za resztę contentu nie zamierzają płacić. Jeśli lubisz grę i nie obawiasz się opłat to zapraszamy do nas.  Napisz do mnie w grze, mój nick taki sam jak na forum.

Opublikowano

ja gram na ps3 + nie do konca mi chodzilo o tego typu kontakt... :)

gram od 3 lat caly czas na legendary, bylem w jednej z najlepszych lig europejskich (patrzac pod katem pvp), a po jej rozpadzie skupilem sie na pve z moja nowa liga, ktora naprawde osiaga topowe rezultaty.

cap cr na f2p robie w 24h, wiec to nie problem - gorzej ze skill pointami, ale ludzie na f2p nie maja zazwyczaj tyle zaparcia zeby robic wszystkie featy (chociaz znalem osobiscie jednego gracza, ktory byl zawziety i grindowal wszystko).

temat zostal zalozony po to zeby sklonic do dyskusji o roznych aspektach gry na troche wyzszym poziomie. oczywiscie z mila checia sluze pomoca graczom za kazdym razem starajc sie w pelni odpowiadac na ich pytania dotyczace gry, ale chcialbym tez czasami pogadac z kims o czyms innym niz wybor power'a, movementu, broni...

fajnie by bylo, zeby i na polskim forum mozna bylo poczytac o strategiach na nowe raidy, porozmawiac o nowych powerach ktore maja sie pojawic, o nowych postaciach legend ktore ostatnio zapowiedzieli (nareszcie deathstroke!), pochwalic sie ciekawymi dropami, lokalizacjami kolekcji, czy briefingow... siedze codziennie po godzine/dwie na oficjalnym forum dc, ale spoko byloby gdyby tutaj tez toczyla sie jakas dysputa :D

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...