Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rejestracją - nieodpowiednia hasło

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy się rejestruje to pisze mi : Your password is too weak. A secure password should contain the following * Contains 8-24 characters. * Contains at least three different types of characters: lower-case, upper-case, numbers, symbols. * Does not contain your email name or your email domain. Co mam zrobić?

Opublikowano

Your password is too weak. A secure password should contain the following * Contains 8-24 characters. * Contains at least three different types of characters: lower-case, upper-case, numbers, symbols. * Does not contain your email name or your email domain. 

Twoje hasło jest zbyt słabe. Bezpieczne hasło powinno zawierać od 8 do 24 znaków, składać się z co najmniej trzech typów znaków: małe litery, duże litery, cyfry, symbole.

Nie powinno zawierać nick'u skrzynki mailowej, ani domeny Twojego maila.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Your password is too weak. A secure password should contain the following * Contains 8-24 characters. * Contains at least three different types of characters: lower-case, upper-case, numbers, symbols. * Does not contain your email name or your email domain. 

Twoje hasło jest zbyt słabe. Bezpieczne hasło powinno zawierać od 8 do 24 znaków, składać się z co najmniej trzech typów znaków: małe litery, duże litery, cyfry, symbole.

Nie powinno zawierać nick'u skrzynki mailowej, ani domeny Twojego maila.

Tak to zrozumiałem ,ale dziwni mnie jedno czemu na innym koncie hasło skałda się tylko z małych liter i 2 cyfr ,a gdy wpisałem to samo hasło ,gdy robiłem nowe konto to wyskoczył błąd . ;)

Opublikowano

Tak to zrozumiałem ,ale dziwni mnie jedno czemu na innym koncie hasło skałda się tylko z małych liter i 2 cyfr ,a gdy wpisałem to samo hasło ,gdy robiłem nowe konto to wyskoczył błąd . ;)

Może tamto konto jest na tyle stare, że nie było wtedy takich restrykcji na hasło ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Może tamto konto jest na tyle stare, że nie było wtedy takich restrykcji na hasło ;)

Hehe możliwe . ;) Dzięki za odpowiedz ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...