Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy skin do yasuo!

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Yasuo nie pasuje do klimatów "mecha" tylko do stylu Samuraja, czyli coś w stylu starych mieczy, płaszczy, kapeluszy. Skin słaby. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mi się strasznie podoba jeżeli wprowadzą tą skórkę to kupie sobie yasuo wraz z tą skórką, tak to prawda yasuo podchodzi pod samuraje itp. ale zawsze można powiedzieć że to samurajska zbroja :D

Opublikowano

Nawet fajnie wygląda, ciekawe jak będzie się prezentował w grze.

Według mnie skin fajnie wygląda, możliwe, że go nawet kupie zaraz po wydaniu. :-)

Opublikowano

Mainuje yasuo i w ogóle mi się ten skin nie podoba. Nie pasuje do niego. Racja efekty skilli są dobre, lecz nie podchodzi to pod klimat tej postaci.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie no skin wydaje się dość fajny, lecz na 99.99% to nie będzie legendarny, max 1350 rp. Ale i tak kupie, wygląda fajnie, najbardziej podoba mi się tarcza.

Opublikowano

Ale Yasuo nie pasuje do klimatów "mecha" tylko do stylu Samuraja, czyli coś w stylu starych mieczy, płaszczy, kapeluszy. Skin słaby. 

samuraj pasuje do klimatów samuraja? o w morde misia u dont say ._.

skin z*******y pozdro dla napinaczy którzy nie mają na RPki i piszą, że skin słaby ;>

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Mi się nie podoba, faktycznie powinien być "bardziej samurajski", ale zobaczymy w grze. :)

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Jak dla mnie to gówno jezu mecha yasuo czy coś rly pozdro 600 gówno lvl hard

Ps czekałem na kolejny skin do yasuo ale w tym nawet jakby mi płacono to bym go nie nosił

Opublikowano

skin slaby pozdro 600 po cuj robia skina to jakies noob championa skoro i tqak nikt nim nie gra bo jesty banowany xdddd beka riot idiot

Opublikowano

Nawet fajny szczególnie wygląd skilli, ale i tak mam tego śmisznego High noon Yasuo więc na co mi kolejny skin :D

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

samuraj pasuje do klimatów samuraja? o w morde misia u dont say ._.

skin z*******y pozdro dla napinaczy którzy nie mają na RPki i piszą, że skin słaby ;>

Ja mam 6750 RP więc wiesz :) Skin jest słaby,a ty nie masz gustu i taka prawda.Efekty skilli jedynie fajne,wygląda jak z dupy i nie ten klimat.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Skórki mają zmieniać postać a nie ciągnąc jej byt , więc nie nabijajcie postów że "Omg nie pasuje do samuraja" , dobrze że nie pasuje wkońcu skin ma coś zmieniać prawda ? Głos jest zmieniony więc ok

Opublikowano

Skin do mojego yasuo <3

Mam juz starego skina ale ten nowy instabuy !!!!!!!

troche mi sie nie podobaja nowe efekty skili, nie pasują do jasia ale tak czy siak sam jego wygląd zwala z nóg, instabuy!

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...