Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Pliki serwerowe by BR3ND [1.7.10] [SURVIVAL + GILDIE] [Autorsko spolszczone pluginy!] [Najbardziej polecane pliki na forum!] [STRONA WWW GRATIS!]

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że boli was tak to 20 zł że nie wiem 

Tu nie chodzi o te 20 złotych. Paczka mogłaby kosztować i 3 złote, ale tu chodzi o nie szanowanie pracy tych ludzi co napisali pluginy wykorzystywane w niej. Wątpię abyś był zadowolony z tego, że ktoś rozprowadza Twoją ciężką prace za darmo nawet nie wspominając przez kogo została ona wykonana.

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Tu nie chodzi o te 20 złotych. Paczka mogłaby kosztować i 3 złote, ale tu chodzi o nie szanowanie pracy tych ludzi co napisali pluginy wykorzystywane w niej. Wątpię abyś był zadowolony z tego, że ktoś rozprowadza Twoją ciężką prace za darmo nawet nie wspominając przez kogo została ona wykonana.

To jest PACZKA - dobranie darmowych pluginów i skonfigurowanie. I za to wymagam te marne "pieniądze". NIE SPRZEDAJĘ PLUGINÓW TYLKO KONFIGURACJE I DOBRANIE. Wasz ból dupki mnie przeraża. :/ Naprawdę wasze życie jest tak nudne, że musicie się spinać o dosłownie NIC?

Jest godzina 21, idźcie wyskoczcie gdzieś ze znajomymi albo jak ich nie macie to sami do baru, klubu. Cya.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBR3ND : dorzuć jakieś demo tej stronki, głównie dla niej bym kupił te pliki, bo na pluginy mam wyjebane, spolszczone pełno pluginów InClassTrans i tyle, wolę korzystać z autorskich, ale ta strona fajnie wygląda.

Chciałbym ją dokładnie zobaczyć, sklep SMS też tam jest? Jakiś panel zarządzania, config.php, cokolwiek? ;)

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystko działa elegancko chodzi o rangi itp czy coś trzeba konfigurować? :D

Działa, ale jak chcesz pozmieniać no to musisz zmieniać. :P No i trzeba podłączyć pluginy i stronę do MySQL, aby śmigała. :)

@1373230489-U611928.pngBR3ND : dorzuć jakieś demo tej stronki, głównie dla niej bym kupił te pliki, bo na pluginy mam wyjebane, spolszczone pełno pluginów InClassTrans i tyle, wolę korzystać z autorskich, ale ta strona fajnie wygląda.

Chciałbym ją dokładnie zobaczyć, sklep SMS też tam jest? Jakiś panel zarządzania, config.php, cokolwiek? ;)

--

Pozdrawiam.

Sklepu nie ma. Są skrypty na ranking, graczy online i newsy. :)

Opublikowano

Sklepu nie ma. Są skrypty na ranking, graczy online i newsy. :)

@1373230489-U611928.pngBR3ND : dziękuję za odpowiedź, rozumiem. Co do rankingu - tabelki w bazie danych są pod jakiś konkretny plugin, trzeba coś zmieniać w kodzie skąd pobierać te liczby rankingu graczy?

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBR3ND : dziękuję za odpowiedź, rozumiem. Co do rankingu - tabelki w bazie danych są pod jakiś konkretny plugin, trzeba coś zmieniać w kodzie skąd pobierać te liczby rankingu graczy?

--

Pozdrawiam.

Z SimpleClans. ;)

Opublikowano

Z ciekawości jakie wymagania ma serw? :P (ile ram dla płynnej gry)

To zależy ile graczy na nim oczekujesz. :) Jeszcze pod uwagę trzeba wziąć wielkość mapy/map. itd. ;)

Opublikowano

Powiem tak pliki super :D Szkoda że ich nie będę posiadać bo pochodzę z ubogiej rodzinki xD Takich bym nie zrobił a ci co go krytykują to po prostu ból dupska 

Pozdrawiam :D 

Opublikowano

Pliki jak kazde inne, tylko stronka jest cos warta, mozna znalesc podobne na internecie pliczki jak i stronke za friko. ;3 Nie polecam.

Opublikowano

Właściciel plików nie odpisuje na gg.Nie wiem więc po co podaje swój numer. Przydało by się odpowiedzieć chociaż kolego. A druga sprawa to po co robisz promocję dla kogoś kto już kupił u Ciebie pliki serwerowe jak  nie można się z tobą skontaktować. Piszesz że można je kupić taniej po skontaktowaniu się z Tobą. (3 dni próbowałem i nic)

Opublikowano

To jest PACZKA - dobranie darmowych pluginów i skonfigurowanie. I za to wymagam te marne "pieniądze". NIE SPRZEDAJĘ PLUGINÓW TYLKO KONFIGURACJE I DOBRANIE. Wasz ból dupki mnie przeraża. :/ Naprawdę wasze życie jest tak nudne, że musicie się spinać o dosłownie NIC?

Jest godzina 21, idźcie wyskoczcie gdzieś ze znajomymi albo jak ich nie macie to sami do baru, klubu. Cya.

Skoro dla Ciebię to jest "NIC" to czemu nie udostpnisz tego za darmo  ? Dla innych to jest dużo bo muszą ruszyć d*** z przed PC i ciężko pracować...

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A jak kupisz płytę z grą/muzyką za która zapłaciłeś to możesz ja spokojnie udostępniać ?

Nie chcecie nie musicie płacić możecie sobie sami zrobić i dajcie na luz bo sami też nie jesteście święci , stawiacie serwery wgrywacie darmowe paczki i robicie konta vip za które się płaci

nie raz już zostałem naciągnięty po kupnie vipa ze serwer jeszcze stał tydzień a kupiłem vipa na miesiąc.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...