Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

DiilleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolezanka mówi ze jest brzydka i glupia a wcale tak nie jest... i w dodatku pisze ze zaraz pójdę po zyletkę i będę sie ciać ale ona tego nie zrobi bo pisalem z nia o tym... więc jak ja pocieszy, pomuc,co zrobić?

Opublikowano

To wybij jej to z głowy. Ale z tego co napisałeś, wynika iż i tak się nie potnie, więc nie masz co się martwić.

Witam kolezanka mówi ze jest brzydka i glupia a wcale tak nie jest... i w dodatku pisze ze zaraz pójdę po zyletkę i będę sie ciać ale ona tego nie zrobi bo pisalem z nia o tym... więc jak ja pocieszy, pomuc,co zrobić?

Opublikowano

Powiedz ze masz woja 85 lvl na PLu, odrazu jej sie humorek poprawi, moze ci jeszcze pobuffa

A tak na serio to napisz jej cos (nie) ladnego.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

To wreszcie kto chcę się ciąć, Ty czy Twoja koleżanka?

Jeżeli wiesz, że tego nie zrobi, to o co się obawiasz? Wiele dziewczyn ma taką niską samoocenę (w tym wieku)  :P

Opublikowano

To wreszcie kto chcę się ciąć, Ty czy Twoja koleżanka?

Jeżeli wiesz, że tego nie zrobi, to o co się obawiasz? Wiele dziewczyn ma taką niską samoocenę (w tym wieku)  :P

Dokładnie może jej kiedyś przejdzie nic z tym nie zrobisz bo nawet jeśli byś traktował ją jak księżniczke nie zrozumie i nadal siebie będzie nie nawidziła

Pewnie się martwisz o nią że jednak się potnie to będzie normalne że nie bedziesz jej pozwalał ale MOŻE to iluzja żeby tylko słyszeć słodkie słówka i posiadać wsparcie ( ciebie ) lub po prostu olej to co pisze i unikaj tematu i pisz o czym innym xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...