Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM na dedykowanym serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skromne przedstawienie..

Cześć! Nazywam się Patryk, pochodzę z województwa Lubuskiego i w tym roku obchodzę swoje 18-ste urodziny. Moim wielkim hobby tak jak większości jest piłka nożna, a w wolnych chwilach lubię posłuchać muzyki, pograć w ciekawe gry czy chociażby wykonać jakieś zlecenie graficzne. W Metina gram około 4 lata, natomiast tworzeniem grafiki zajmuję się od ponad 6 miesięcy. Myślę, że to na tyle, więcej dowiecie się o mnie w dalszej części wątku.

Kilka słów o mojej osobie..

Jestem bardzo sympatyczną osobą i nawiązywanie znajomości z graczami to dla mnie żaden problem, a sama przyjemność.

Jeżeli już się za co coś wezmę to muszę to skończyć i zawsze staram się, aby było to zrobione raz, a porządnie. 

Nie boję się wyzwań, zawsze chętnie próbuję swoich sił w czymś z czym dotychczas nie miałem do czynienia.

Z reguły jestem bardzo wyrozumiały i w każdej sytuacji staram się szukać łagodnego wyjścia. Jednak jeżeli ktoś umyślnie to wykorzystuje potrafię być również bardzo surowy.

Uważam, że z każdej sytuacji jest jakieś wyjście i staram się szukać tego najodpowiedniejszego.

Nigdy nie staram się robić sobie wrogów, raczej wolę wyjaśniać sobie wszystko poprzez TS'a.

Doświadczenie..

To bardziej związane z posadą Game Mastera:

Byłem GM'em na kilku serwerach dedykowanych (nie było tego zbyt wiele aczkolwiek wystarczyło, aby nabrać potrzebnego doświadczenia) ostatnim z nich była ArkaniaMT2. Miałem również kilka własnych serwerów Hamachi. Nie są mi obce takie czynności jak organizowanie wszelakich eventów, korzystanie oraz znajomość komend etc.

Dodatkowe doświadczenie:

Tak jak mogliście wyczytać, w wolnym czasie lubię zajmować się grafiką. Nie wzięło się to znikąd, przez 6 miesięcy prowadziłem swoje forum graficzne zajmujące się wykonywaniem zarówno płatnych jak i darmowych zleceń graficznych.

Miałem również bardzo dużo własnych for o różnych tematykach. Zazwyczaj fora te były postawione na silniku MyBB, z którym obcuję już spokojnie ponad rok.

Co mogę zaoferować..

● Porządne organizowanie ewentów.

● Sumienne wykonywanie powierzonych mi obowiązków.

● Poświęcanie całego swojego wolnego czasu na serwer.

● Doskonałą pracę w grupie i pomoc w każdej chwili.

● Pomoc nie tylko w grze, ale również przy forum.

● Świetny kontakt zarówno z ekipą jak i graczami.

● Organizowanie zabaw także na TS, chociażby idol.

● Pewność, że praca wykonana przeze mnie jest wykonana na 100% moich możliwości.

● Dodatkową pomoc z zakresu grafiki.

Czego oczekuję..

● Pełnej szczerości.

● Lojalności.

● Traktowania każdego na równi.

● Poczucia humoru w ekipie.

● Pełnego zaangażowania.

Formy kontaktu ze mną..

Numer Gadu-Gadu: 48342137

Team Speak: Obecnie najszybciej znajdziecie mnie na PompaSpeak.pl

Można również napisać do mnie na forum poprzez Prywatną Wiadomość.

Pozdrawiam! HoRRoR..

Opublikowano

Osobiście nie polecam. Były GM na serwerze ArkaniaMT2, może i miał dobry kontakt  graczami i pomógł dużo nam na serwerze, lecz nie zmienia to faktu co zrobił, po napisaniu swojego wypowiedzenia. Przejdę do rzeczy, że zaczął oskarżać nas/mnie o to, że go DDOSUJĘ, prowadził do wszystkiego aby zrujnować nasz serwer. Robił postacie w M1 i spamił, na forum również zakładał nie ciekawe tematy. Nie zmienia to faktu, że później przeprosił za zachowanie co do serwera i mojej osoby :

81942721985553281699.png

Lecz jak mówię Patryk nie zmienia to faktu, że się kurewsko zachowałeś, rozumiem napiszesz wypowiedzenie, pożegnasz się ładnie. Ale żeby takie numery ? Nie mam nic więcej do powiedzenia w tym temacie. Osoba nie godna na stanowisko Game Mastera oraz żadne inne odpowiedzialne. 

Teraz przejdźmy do faktu jak sprawdziłem jego logi, przenosił kilku krotnie gracza do Siebie, omdlewał go podczas expa :) Czy to jest ogarnięta i odpowiedzialna osoba ? nie sądze

Jeszcze raz NIE POLECAM owej osoby na takie odpowiedzialne stanowisko.

Pozdrawiam Team ArkaniaMT2

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc doświadczenie nie zdobędziesz na jednym serverze, pamiętajmy że każdy jest inny, jeśli okaże się jakikolwiek przebłysk Twojej niekompetencji to wyjdzie to bardzo szybko.
Życzę Ci sukcesu i wytrwałości w tym co chcesz osiągnąć.
Pozdrawiam

Opublikowano

Powiem tyle według mnie nic swoją postacia nie oferujesz nic nie wniesiesz a są w dodatku dowody że taki dobry to ty nie jesteś , daj sobie spokój już lepiej z takimi tematami i zajmij się czymś porzytecznym  ( proponuje , idź ziemniak na obiad obierz ! )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...