Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spear czy vega?

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca mi sie kupić speara jak zbieram boxy na 4-x ?? Czy lepiej raczej zostac przy vedze ?? Pytam się bo nigdy nie grałem spearem a mam nowe konto i jest strasznie flaxowe jest tam 1 Irek a reszta to fe Vega oprócz tych dronow

Opublikowano

Siemka :D sluchaj moim zdaniem lepiej wez Leonka i na dolne na siby i zbieraj narazie na full lf-2 . pozniej jak bedziesz mial na  statku i na dronach full lf-2 wez vege i lec na górne mapy na krychy z krych dozbieraj na wiecej lf-2 aby na golca starczylo czyli aby golc mial na statku i na dronach full lf-2 . policz ile ci wyjdzie lf-2 . gdy to zrobisz wez golca Licytuj i bij krychy .. tak aby dozbierac z 9 lf-3 i wtedy Sper... bo jak tak to sper bedzie slaby bo on ma malo miejsc na lasery wiec bedzie bardzo slaby ;D 

UWAGA ! : jesli masz jakis lf-3 wsadz je W DRONY  a lf-2 na statek .

dzieki mam nadzieje ze pomoglem ;p

2171114618649131505868.png

KLIKNIJ W OBRAZEK, i ZAGRAJ!

Opublikowano

Opłaca mi sie kupić speara jak zbieram boxy na 4-x ?? Czy lepiej raczej zostac przy vedze ?? Pytam się bo nigdy nie grałem spearem a mam nowe konto i jest strasznie flaxowe jest tam 1 Irek a reszta to fe Vega oprócz tych dronow

Powiem tak ja palke zbierealem z miesiac dobrze sie zbieralo 1000 energi dziennie ale potem zeby uwalic kogo kto ma spirka lipa sie latalo wiec kupilem hangar+vege i mi sie b.fajnie latało i jak zbierasz poki co boxy na 4-x to ci sie  bardziej oplaca niz vega bo i ucieknesz perfekcyjnym lightingiem takze ale musisz wywalic z 2 mld kredek lub 250 k uri

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

Siemka :D sluchaj moim zdaniem lepiej wez Leonka i na dolne na siby i zbieraj narazie na full lf-2 . pozniej jak bedziesz mial na  statku i na dronach full lf-2 wez vege i lec na górne mapy na krychy z krych dozbieraj na wiecej lf-2 aby na golca starczylo czyli aby golc mial na statku i na dronach full lf-2 . policz ile ci wyjdzie lf-2 . gdy to zrobisz wez golca Licytuj i bij krychy .. tak aby dozbierac z 9 lf-3 i wtedy Sper... bo jak tak to sper bedzie slaby bo on ma malo miejsc na lasery wiec bedzie bardzo slaby ;D 

UWAGA ! : jesli masz jakis lf-3 wsadz je W DRONY  a lf-2 na statek .

dzieki mam nadzieje ze pomoglem ;p

mam juz full lf2 i 10 lf3  o tych dronach to wiem bo gralem kiedys sfe ;) tylko mi ukradli ;(      ale sie pytam bo dawno nie gralem w darkorbit i jeszcze dawniej na flaxowym koncie ;D    ale dzieki za porade o tym spearze like leci ;)                                     dzieki wszystkim temat close ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...