Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rexRBns.jpg

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Minigames

strzalka.gifSloty: 200

strzalka.gifIP: mckg.pl

strzalka.gifPremium: NON PREMIUM

Administracja2.png

Krulaks - Właściciel

Sponsor: SpecU
Admini: Pevek, Shadequester, DarsonPL, Cutekittyx3

pluginy.png

Autorskie skrypty i pluginy za wyjątkiem: Essentials, PermissionEx, WE i WG

InformacjeDot.png

A oto kilka screen'ów:

m9cIhuY.jpg?2

X0gS9io.png?1

16Ojrg5.jpg

7RuzQuK.png

3nl4rBf.png?2

Na serwerze możesz zagrać w takie gry jak: World War III [TDM/INFECTED], BlockParty, KruWars (SkyWars), Dwarves vs Zombies oraz Dragon Escape!

Jutro rano podam stronkę serwa, na której będą umieszczane informacje na temat otwarcia!
Opublikowano

Te wszystkie pluginy są na internecie

Jak chcesz żartować to wyjdź.

"W internecie" mogą być jedynie: Dragon Escape i Block Party, ale na pewno nie ma WW3, gdyż to jest tryb mojego autorstwa i pomysłu.

Po drugie (znowu przytoczę) "w internecie" te minigry na pewno nie są tak dobrze rozbudowane jak nasze.

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada!

A potrzebujecie reklamy nagrać?

Raczej żadna reklama nie zaszkodzi :). Gdybyś kilka załatwił byłoby mi bardzo miło.

Opublikowano

@krulaks

Zagram z wielką chęcią! :>

Przydałby się jeszcze typ rozgrywki Freebuild bez creative - dlaczego? Proste jak tu widzę na mpc są jedynie (no prawie) serwery survival :<

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mozesz dodac cos takiego, ze gracze stawiaja swoje wieże - np łucznik, czarodziej, i muszą wszystko zrobić żeby zombie nie doszły do bazy? a jezeli zombie zniszczy Twoja wieże to wtedy zamieniasz się w zombie ;) Jest kilka fal, jest sklep, za kazdego zombie leci hajs.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mozesz dodac cos takiego, ze gracze stawiaja swoje wieże - np łucznik, czarodziej, i muszą wszystko zrobić żeby zombie nie doszły do bazy? a jezeli zombie zniszczy Twoja wieże to wtedy zamieniasz się w zombie ;) Jest kilka fal, jest sklep, za kazdego zombie leci hajs.

Niezły pomysł. Pomyśle nad tym ;)

ref

Opublikowano

pluginy na minigry z neta, - są oczywiście spolszczone, dalej , są skrypty ;) można zobaczyć po wpisaniu np...  /help a

- Serwer oczywiście jak dla mnie 5/10 , jestem pośrednio więc nie polecam i nie odrzucam ;)

Opublikowano

Co to za plugin na te bronie ?

PS: Prezka nie powala, zwłaszcza te logo na samej górze 2/10

No i życzę pzdr w rozwoju.

1033414194171291244311.png

Opublikowano

pluginy na minigry z neta, - są oczywiście spolszczone, dalej , są skrypty ;) można zobaczyć po wpisaniu np...  /help a

- Serwer oczywiście jak dla mnie 5/10 , jestem pośrednio więc nie polecam i nie odrzucam ;)

Z Neta? Gdzie mi niby znajdziesz tryb WW3 na necie?? Eh, nie ważne. Nie będę się klocil, każda opinia jest ważna. :)

Co to za plugin na te bronie ?

PS: Prezka nie powala, zwłaszcza te logo na samej górze 2/10

No i życzę pzdr w rozwoju.

Plugin na te bronie to CrackShot. Jedynie tylko on nie jest moim dziełem na WW3, a więc niedługo zastąpię go skryptem :)

Co do prezentacji to nie mam jakiegoś wybitnego skilla na mpcforum :P

Opublikowano

Ciekawy dopracowany serwer Polecam ;)

Dzięki :)

Jutro zajmujemy się reklamowaniem serwa. Może w końcu przybędzie graczy. Będziemy walczyć do upadłego. ~Administracja KrulaksGames

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...