Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch Notes 4.14

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio dla was ten nerf Morgany jest duży? Dla mnie ten nerf będzie czuła tylko osoba, która gra nią na midzie.

Tarcza ma tylko chronić adc przed cc, a ultimate nie ma za zadanie zrobić tony dmgu tylko zestunować przeciwników.

Co do Rengara dziwne posunięcie Riot, jeszcze troche i on na tym ulcie będzie widoczny.

Kassadin spory nerf, już nie będzie taki mobilny to może jakiś buff dmgu? On bez itemów robi wielkie Gó*no. Bez itemów Kassadin nie ma dmgu.

y6eft.gif

Opublikowano

Kassasid to teraz gunwo i tyle, powaliło ich? 20 sec cd to troche przesada

jakie cd? wiesz jak działa ulti kassadina? za każde użycie ono zabiera coraz więcej many po kilku użyciach brało 1200, przedtem to się resetowało po 12 sekundach teraz będzie po 20

i tak, morgana zostało mocno znerfiona

<>

Opublikowano

Czyli przywrócili ult zeda mniej, więcej do postaci sprzed nerfa w którymś patchu.

Przecież tak jest zawsze z każdą postacią, po wyjściu Gnara będzie op, w kolejnym patchu będzie znerfiony, w kolejnym znowu dostanie buffa i w kolejnym znowu nerfa... to jest Riot tego nie zrozumiesz! :s

1367996595-U582588.png

Opublikowano

jakie cd? wiesz jak działa ulti kassadina? za każde użycie ono zabiera coraz więcej many po kilku użyciach brało 1200, przedtem to się resetowało po 12 sekundach teraz będzie po 20

i tak, morgana zostało mocno znerfiona

Morgana mocno znerfiona xDDD bo padne

Shield który i tak nie miał chronić przed DMG ale przed CC znerfiony o 20. Ulti które i tak nie miało zadawać dmg tylko stunować znerfione o 50 z resami to może o 25 xD POTĘŻNY NERF

Opublikowano

Moja biedna Lulu.. bez zmian po ostatnim patchu.. Nerfią taką niewinną kruszynkę, a zostawiają posranego trynde czy top rengara..

Przecież ona nie dostała  nerfa... "Naprawiono opis, który podawał długość polimorfii jako 1,5 do 2,5 sekundy ⇒ 1,25 do 2,25 sekundy (bez zmian samej wartości)"wszystko po staremu, po prostu naprawili błąd w opisie, który zawyżał prawdziwiy czas działania skilla. Sam skill się nie zmienił...

21515.jpg

Opublikowano

Wreszcie porządnie znerfili Morgane.

Na to czekałem! :)

a żeby cię, kutwy z rito mi maina nerfią, a przejebanych champów nie tykają

Opublikowano

buff zeda niezly...

arcade mf - piekny skin, gdybym mial tego championa, to bylby instabuy <3

co do Morgany, nie bedzie to mocno odczuwalne, chyba ze enemy Leona zrobi allin combo w chronionego i do tego Lucian wrzuci W, tarcza w normalnej postaci wytrzyma CC, a od tego ona jest. :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...