Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

Nysharrr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam problem otóż wylogowało mnie z minecrafta, i jak chce się zalogować z nickiem pisze mi, że muszę się zalogować z e-mailem. Ale problem tkwi w tym że nie pamiętam jaki to e-mail. (Było to 2 lata temu). Jest jakiś sposób? Da się jakoś przypomnieć? Kurde nie po to 100 wydawałem żeby minecraft mi nie działał

graphic.png

Opublikowano

Reinstalowałeś przez te 2lata kiedyś komputer jeśli nie wejdz w Firefox Narzędzia>Opcje>Bezpieczeństwo>Zapmiętane hasła. Bedzie tam e-mail i haslo.

Opublikowano

Przy obecnych zmianach wprowadzanych do mc, wg mnie w przyszłości będzie można się logować tylko przy użyciu e-maila. Związane jest to z wprowdzaną możliwością zmiany nicku.

@topic

Nie pamiętam dokładnie, ale przy użyciu konta z Minecraft.net jest możliwe przekierowanie do konta mojang.

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Opublikowano

Reinstalowałeś przez te 2lata kiedyś komputer jeśli nie wejdz w Firefox Narzędzia>Opcje>Bezpieczeństwo>Zapmiętane hasła. Bedzie tam e-mail i haslo.

To działa jeśli wybrałeś opcje zapamiętaj hasło a jak ktoś ma rodzeństwo to wątpię.

Osobiście też bym radził pisać do supportu

Opublikowano

To działa jeśli wybrałeś opcje zapamiętaj hasło a jak ktoś ma rodzeństwo to wątpię.

Osobiście też bym radził pisać do supportu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...