Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem ten sam problem i generalnie nigdzie nie idzie znaleźć na to odpowiedzi, spróbuj pobrać coś innego typu

ComandoVPN, VM Player...

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Troszke lipa bo wcześniej działało ok 2miesiące temu gdy teraz chciałem powrócić do tworzenia serwera wystąpił ten problem i nigdzie nie można usyskać odpowiedzi a na VB pracowało mi się najlepiej. Może jednak ktoś coś?

Opublikowano

Witam mam problem z VirtualBoxem gdy odpalam wyskakuje mi okno załączone niżej ktoś pomoże?

attachicon.gifooo1.png

Jedyne co mi przychodzi do głowy to odpalić ze zgodnością z jakimś win.

Win XP SP3 + prawa administratora + antywirus i zapora wyłączone. też miałem taki błąd zaraz po pobraniu VB, zrobiłem restart laptopa, odpaliłem takim sposobem i zadziałał. jednak z tego co wiem, nie w każdym przypadku to pomaga, ale warto spróbować.

Opublikowano

Zapory prawa administratora antyvirus zgodność zrobiłem już dawno nic nie pomogło instalowałem starsza wersje również nic ktoś bardziej doświadczony pomoże? :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...