Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja AAL POMOC

MichalekOficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie odblokują i nie dadzą Ci nawet licencji, zablokują Cię na ich liscie i Ty już nigdy nie dostaniesz licencji o nich jeśli nawet miałbyś płacić miliony. Musisz nową maszyne sobie sprawić ^^

ddasd 

Opublikowano

Witam jeżeli moje IP TS jest na czarnej liście i chce zakupić licencje AAL na te IP to je odblokują? PILNE

Nie bo TeamSpeak zablokuje  ich całą pule IP

sygna.png

Opublikowano

Wystarczy że jak zakupisz licencję ALL , wgrasz na vps i napiszesz do nich żeby ci odblokowali maszynę BL . TeamSpeak oto chodziło żebyś dostając BL kupił licencje ALL 

Opublikowano

Mi sie wydaje ze jesli kupisz licke i napiszesz ze teraz bedziesz mial AAL to odblokuja Ci to IP i sprawdza czy serio masz ta licke jesli nadal bedzie ta za ktora masz BL wtedy dostaniesz juz na stale. Ale ja bym Ci polecal kupic nowego VPS aby nie miec juz problemow.

Opublikowano

Akurat tak się składa, że po zakupie licencji wystarczy tylko do nich napisać i zdejmują blokadę z danego adresu serwera.

A nawet sami o tym często wspominają w ticketach, wystarczy tylko napisać.

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...