Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot Apophis Crack - 10.52

Rostko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem działającego cracka na torgu. Jest czysty a przynajmniej mój antywirus niczego nie wykrywa.

apobrk4.png

Robi on wszystko automatycznie, nawet nie potrzeba edytować pliku hosts.

Screeny jak i download skopiowany z tematu Lord'a Compiego na torgu.

Download:http://gmclan.org/up3899_4_ApophisBreaker_v5.html

https://www.virustotal.com/pl/file/22c27fd6fdf59dffeb25f373dfc74cd758eed898430075a0beb53d01926c27c8/analysis/

Opublikowano

Mi działa > 8829c3f5b78d.png (dla niedowiarków: popatrzcie sobie na godzine zrobienia screena)

Zrobiłem troche inaczej jak w instrukcji na screenie i się udało :D a tak szczerze to klikałem na logike :D

Opublikowano

Jak chcesz żeby czytało klienta to musisz wyjąć z folderu etc plik hosts.ics na pulpit lub gdziekolwiek, odpalić xenosuite.exe i wrzucić hosts.ics spowrotem do tamtego folderu :)  Jeśli masz w hosts.ics za dużo tych samych adresów (zapisują się automatycznie w większych ilościach) to można pokasować i zostawić podstawowe, ja mam w nim to:

108.61.209.61 verify.xenobot.net

108.61.209.61 www.verify.xenobot.net
Opublikowano

Na torgu coś takiego znalazłem 

So, you need to got enable ICS Service. This service include DNS bypass and It workin same as hosts file but is undetectable for Xenobot Apophis.

To turn it on just connect Android device into PC. That's the fastest way.
Make sure that you do not have any application opened which bind port 80 (Skype, Webserv etc.)

http://torg.pl/showthread.php?450872-Apophis-Breaker-v5-Tylko-tutaj!-10.52!

Podpięcie telefonu nic w moim przypadku nie dało, po wrzuceniu własnego pliku host "error" znika, ale po wszystkim w xenobocie pojawia się inject failed.

Opublikowano

a ja mam taki problem 

465301407878460742109.png

Na preview nie działa.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jak nie działa jak ja w tym momencie śmigam :) Po prostu pobierz, wytnij z plik host na chwilę i wrzuć na pulpit automatycznie ci się wykona update i wtedy wklej go ponownie i użyj cracka.

Opublikowano

Jak nie działa jak ja w tym momencie śmigam :) Po prostu pobierz, wytnij z plik host na chwilę i wrzuć na pulpit automatycznie ci się wykona update i wtedy wklej go ponownie i użyj cracka.

To podaj mi link do xenobota na preview.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja pobrałem stąd:

http://forums.xenobot.net/misc.php?do=download

Potem update dałem (wyrzuciłem plik hosts, włączyłem, poczekałem chwilę, wyłączyłem), uruchomiłem cracka i wszystko śmiga! :)

Ten sposób działa jedynie części osób, ponieważ było to niezamierzone ze strony darkstara, a darkstar nie ma zamiaru wprowadzać xenobota specjalnie pod preview.

@Rostko

Dzięki, najwidoczniej muszę wybrać się do okulisty skoro nie zauważyłem tego.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Po prostu usuncie na chwile hosts.

This update adds compatibility for Tibia Preview 10.52. There are a number of other changes to the core of the bot, which can be seen here.

Changelog:

Code:
v14.8.12.751
Added preview 10.52 compatibility.
Opublikowano

a ja mam taki problem 

465301407878460742109.png

JestemPolakiem zawsze prowadzisz ten sam temat ze xeno nie działa na prieview.. TEN BOT TEŻ DZIAŁA NA TIBIE PRIEVIEW, juz sobie poradziłem z problemem 

HDD1SRE.png                            

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...