Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagiii.

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróciłem wczoraj do smite i od tego czasu mam kosmiczne lagi... Do gry ładuje mnie bardzo długo i jak wreszcie załaduje to jest przeważnie 4-5 minuta i dalej są lagi przez jakieś 5-10 min gry a potem spokój i tak w każdej grze. Wie ktoś o co kaman ? Zaznaczam że to nie wina internetu

gQSkfLC.png

Opublikowano

Sam przed chwilą miałem dziwny incydent otóż podczas gry nagle zfreezowało grę (i nie nie lagowała tylko jak bym nie miał neta a miałem go ) no i jak ty miałem dłuższe loading screeny (wcześniej byłem gotowy w jakieś ok 10sec teraz z 1min) myślę że mają problem z serwerami bo nie tylko pojedynczym osobom to się dzieje.

@jeśli chodzi ci o lagi (spadek fps) to: ccleaner, antywirus (po prostu możesz mieć zasyfiony komputer) może też pomóc re-instal klienta gry.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Nie mam spadków fps komp 2 tyg temu formacik a co do klienta to właśnie pobieram od nowa mam nadzieję że to pomoże

gQSkfLC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...