Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką konsole wybrać ?

BumBumShooT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem zamierzam kupić konsole do gier i mam kilka pytań:

1.Co wybrać xbox 360 czy xbox one ?

2.Czy gry z xbox 360 chodzą na xbox one?

3.Xbox one/360/ps4  Która konsola najlepsza?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

- Oczywiście, że xbox one.

- Gry do xbox 360 nie chodzą na one.

- Wybrałbym  Ps4, lub Ps3. Dlaczego Ps3, ponieważ jest wiele na tę konsolę gier.

Ponadto chciałbym Cię poinformować, że jest to zły dział.

Szukaj działu ''Konsole''.

4576114072608801224474.png

Opublikowano

Polecam ps4/ps3, bo argument dla xboxa, że jest więcej ogarniętych graczy, bo online jest płatne, jest śmieszny.

Opublikowano

Xbox360

- najlepszy pad

- platny internet wiec nie ma nobow na multi

- fajne gry

- darmowe gry z goldem sa mega w porownaniu do ps+

-lepszy wyglad

- fajniejsza konsola

-kinect - move sie przy nim chowa 

Nie nie mozna  z innej konsoli grac w inne gry. 

Ja bym bral xbox360 bo nie oplacaja sie next-geny. Malo gier i sa slaby jak narazie juz lepiej pc za 3000 zlozyc. A takto xbox360 juz za 400 zl nowego mozna wyrwac. I masz juz gta v a nowe konsole i pc poczekaja ;x 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

1.Ja bym Ci polecił xbox 360, ponieważ jest o wiele tańszy, tańsze gry. I jest na nim baardzo dużo gier. Co prawda W xbox One są lepsze pod względem grafiki, ale zanim ograsz fajne tytuły na xbox 360 to xbox one i gry do niego o wiele stanieją.

2.Nie

3.Ja bym brał xbox 360. Next geny są drogie, gry drogie i mało gier w porównaniu do tych starszych.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@Zgzytek.

Jeżeli nie wiesz, nie znasz się nie pisz.

Mu chodziło o Konsole do gier, a nie do muzyki.

to jest troll: 0

Polecam ps4/ps3, bo argument dla xboxa, że jest więcej ogarniętych graczy, bo online jest płatne, jest śmieszny.

Nie jest śmieszny tylko jest w 50% prawdą.. Polecasz ps3 czemu ? Mają ten sam układ GPU jak i CPU.Jeśli 360 to fat jasper w górę.Starszych nie opłaca się kupywac bo podobno były awaryjne.Jak 360 Fat to najlepiej z przeróbką ( sam nie dawno przerobiłem i nie narzekam)

sygna.png

Opublikowano

1.na teraz 360, na za kilka miesięcy ONE

2.nie

3.ciezko powiezziec, jako konsola -dosłownie to ps4 ale wybralbym XONE ze względu na Xbox Live ktory jest nieporównywalny z PSN i exclusivy

PS ja bym radzil zapytać gdzie indziej lub samemu poczytać i zadecydować bo tutaj jest zbyt wielu fanbojow ps którzy są w stanie wszystko zrobić i zamydla Ci oczy tylko po to byś kupił konsolkę sony ;)

Opublikowano

Powoli na x360 będą przestawać produkować nowe gry więc raczej w tą konsolę nie opłaca się inwestować

XONE to gówno, połowa działa tylko w Ameryce... ja chcę konsolę a nie jakieś dekodery...

PS4 to jak na tą chwilę najlepsza konsola moim zdaniem :) Raz wydasz te 1,500-2000zł a starczy Ci na dobre 6-8 lat :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Najlepiej kupić XBOX 360. Dlaczego? Gry są tańsze niż na XBOX ONE. Po za tym nie wszystkie gry są na XBOX ONE. Gry z XBOX 360 nie działają na XBOX ONE. To jest raczej oczywiste, skoro robią odrębne płyty i są droższe. 

Ja osobiście polecam XBOX 360.

ddvv4VY.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam pewien problem zamierzam kupić konsole do gier i mam kilka pytań:

1. Xbox One, wiadome, nowsza konsola i o wiele lepsza.

2. Nie, nie chodzą, ale możliwe, że kiedyś będzie wsteczna kompatybilność. 

3. PS4 > XOne > 360, polecam jak najbardziej PS4, najlepsza konsola ;)

Zawsze myślałem, że jest od tego opcja. Jako rozwiązane, a nie koniecznie każdy czytał wszystko.

Opublikowano

A może spojrzycie na datę i przestaniecie odświeżasz stary, rozwiązany temat i go w końcu zamkniecie?

Dzięki wszystkim za opinie wybiorę xbox 360 .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki wszystkim za opinie wybiorę xbox 360 .

Użytkownik wyraźnie napisał co wybiera a tutaj nadal pojawiają się kolejne wpisy.

Temat zostaje zamknięty.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...