Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

real madryt vs sevilla?

GroźnyTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wiem czemu...
Dlatego iż jesteś kibicem ''Barcy'' wyczekujesz klęski Realu.
Troszkę nędzne.
Żebyś sobie nie pomyślał, że mam coś do Ciebie tylko, dlatego iż jesteś kibicem ''Barcy'', bo tak nie jest.

4576114072608801224474.png

Opublikowano

Dziś na szybko. Nie zdziwi mnie remis w tym spotkaniu. W składzie Realu wejście Kroosa i Jamesa zmieni sporo w grze zespołu. Potrzebują ogrania, a typowanie handicapów w ciemno, nie wiedząc na co stać obecną drużynę, jest jak strzelanie do kaczek z zawiązanymi oczami.

Opublikowano

Dziś na szybko. Nie zdziwi mnie remis w tym spotkaniu. W składzie Realu wejście Kroosa i Jamesa zmieni sporo w grze zespołu. Potrzebują ogrania, a typowanie handicapów w ciemno, nie wiedząc na co stać obecną drużynę, jest jak strzelanie do kaczek z zawiązanymi oczami.

gupol

jak może być remis? xD

Opublikowano

Z tak przeciętnym klubem jakim jest Sevilla, Real wygrał wysoko. :)

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Z tak przeciętnym klubem jakim jest Sevilla, Real wygrał wysoko. :)

Trochę pokory, bo możemy dostać w dupe. Sevilla jest w gazie i na pewno jakby wygrała nie byłaby to sensacja, a po prostu niespodzianka. 

Iker w bramce, brak siły w środku pola, defensywna gra Jamesa... może być ciężko, będzie na pewno ciężko. 

Opublikowano

Trochę pokory, bo możemy dostać w dupe. Sevilla jest w gazie i na pewno jakby wygrała nie byłaby to sensacja, a po prostu niespodzianka. 

Iker w bramce, brak siły w środku pola, defensywna gra Jamesa... może być ciężko, będzie na pewno ciężko. 

Co do Iker-a się zgadzam, od kiedy Mourinho posadził go na ławce stracił formę. Ale czy Sevilla bez Rakiticia jest wciąż tym samym zespołem ? Głównie dzięki świetnej grze Chorwata wygrali Lige Europy. Uważam, że będzie to mecz do jednej bramki i myślę, że się nie pomyle. :)

Opublikowano

Ano nie zagra w tym meczu kontuzjowany Gameiro to minus dla sewilli i strata jaką jest Rakitic na pewno odbije się na ich grze.

Real nie jest jeszcze zgrany wiele zawodników w tym m.in. Toni Kroos i James Rodriguez dopiero od niedawna trenują z madryckim zespołem, Rodriguez - Kroos - Modrić... Kompletnie nie widzę takiego środka u Królewskich, kto będzie od zadań defensywnych ?

Opublikowano

Ano nie zagra w tym meczu kontuzjowany Gameiro to minus dla sewilli i strata jaką jest Rakitic na pewno odbije się na ich grze.

Real nie jest jeszcze zgrany wiele zawodników w tym m.in. Toni Kroos i James Rodriguez dopiero od niedawna trenują z madryckim zespołem, Rodriguez - Kroos - Modrić... Kompletnie nie widzę takiego środka u Królewskich, kto będzie od zadań defensywnych ?

Alonso-Modrić-Rodriguez taki byłby skład gdyby nie kara nałożona na Xabiego.

Opublikowano

VAMOS REAL!

4:1 dla Realu :
3x ronaldo, 1x bale
1 dla sevilli to betto czy jak on tam ;) ew. denis suarez

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

VAMOS REAL!

4:1 dla Realu :

3x ronaldo, 1x bale

1 dla sevilli to betto czy jak on tam ;) ew. denis suarez

Jeżeli bramkarz Beto by strzelił Realowi bramkę to bym się zaczął martwić o formę Casillasa. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...