Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MPC

GeRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę odwiedzić MPC normalnie po wpisaniu adresu. Za każdym razem wyskakuje "Błąd wczytywania strony". Każda inna strona otwiera się bez problemu z wyjątkiem MPC. Nie wiem o co moze chodzić bo wczoraj wszystko działało bez problemu. Teraz piszę z bramki proxy bo tylko tak mogłem tutaj wejść. Dodam do tego,że nie z każdej bramki się to udawało. Usunąłem ciasteczka ale nic nie pomogło. Mam nadzieję,że jesteście w jakiś sposób mi pomóc.

Oczywiście wynagrodze lajkami.

Moja przeglądarka to: Mozilla Firefox 31.0 (na chwilę obecna najbardziej aktualna wersja.)

egq3SFm.png

Opublikowano

Też tak mialem z 3 tygodnie temu. Przez 2 tygodnie myslalem, ze to kazdy ma taki blad, aż nie wytrzymalem i zaczalem pisac do mpcforum na fb. Po 5 dniach mi naprawili

Opublikowano

Nie mogę odwiedzić MPC normalnie po wpisaniu adresu. Za każdym razem wyskakuje "Błąd wczytywania strony". Każda inna strona otwiera się bez problemu z wyjątkiem MPC. Nie wiem o co moze chodzić bo wczoraj wszystko działało bez problemu. Teraz piszę z bramki proxy bo tylko tak mogłem tutaj wejść. Dodam do tego,że nie z każdej bramki się to udawało. Usunąłem ciasteczka ale nic nie pomogło. Mam nadzieję,że jesteście w jakiś sposób mi pomóc. Oczywiście wynagrodze lajkami. Moja przeglądarka to: Mozilla Firefox 31.0 (na chwilę obecna najbardziej aktualna wersja.)

Masz zablokowane IP. Wyślij je do @techse

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...