Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ventea.eu EASY/4FUN Start 15.08 (Piątek)

Prokurator44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, technik 0 kreatywności. Cały serwer jest skopiowany - deila.eu item w item, bonus w bonus, królestwo w królestwo wszystko takie same jak kropla wody.

Nie polecam ;)

Tylko deila na starcie miala 1,5k graczy a teraz (czyt. dzis) zrobiliscie z niej gówno i Wasz serwer juz sie nie powinien nazywac Deila, bo go zmieniliscie calkowicie w co innego. Ich projekt (Deila v1) moze osiagnac wiekszy sukces niz Wasz priv w obecnym momencie 100 osob na krzyz.

Chetnie zagram z ekipa, gildia na "Si..." pozdrawia.

Edit. To nie od Was uciekaja wszystkie topowe gildie i zostaja pojedyncze jednostki. Nie no w piątek YouAreNoob zostana o Cycki juz uciekly teraz czas na nas.

Zaczeło sie od Erotic, YarYea > Sparta (bany o kd? Sona potrafi wszystko zalatwic, bez dowodu masa banów > Cycki > Sieroty.

Jakby było ok, gildie 30 osobowe by nie uciekaly na inne privy.

2lj00au.jpg

Opublikowano

Tylko deila na starcie miala 1,5k graczy a teraz (czyt. dzis) zrobiliscie z niej gówno i Wasz serwer juz sie nie powinien nazywac Deila, bo go zmieniliscie calkowicie w co innego. Ich projekt (Deila v1) moze osiagnac wiekszy sukces niz Wasz priv w obecnym momencie 100 osob na krzyz.

Chetnie zagram z ekipa, gildia na "Si..." pozdrawia.

Po 1. Nie "zrobiliście" bo ja nie miałęm z tym nic wspólnego. 

EDIT:// Tak sobie czytam co ty piszesz i tak naprawdę o co Ci chodzi? Czy ja napisałem że zrobiliśmy super UPDATE że zacząłeś o nim wspominać? Nie, tu nie chodzi o to co z tej deilii v1 wyjdzie tylko o sam fakt że będzie stała na kradzionych plikach i pobugowanych sf bo to jest sf jeszcze za czasów deila.pl więc o czym ty mi tu piszesz? 

EDIT2://  Sona potrafi wszystko załatwić? Każdy kto się interesował dostał ss'a z logów gdzie jasno widać że BMJoncik wystawiał kd więc co ty za głupoty teraz pieprzysz? Ponownie gadasz o rzeczy o które nikt Cię nie pytał, odeszły gildie - to super ale co to ma do tego że ten serwer jest kradziony i ma dziury w game? Umiesz ty czytać ze zrozumieniem? Anzelm zyebał i każdy to wie ale gdybyś wszedł na forum wiedziałbyś że zostanie to cofnięte. Za pewne teraz mi napiszesz co miałeś na obiad bo w końcu podczas dyskusji na dany temat trzeba przytaczać rzeczy które nie mają z tym nic wspólnego. 

Antywarn: Co znajdzie się w is? 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...