Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System awansów

MikeCandys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie rozumiem systemu awansu rang w grach rankingowych mam złoty laur 2, wygrałem 5 gier z rzędu praktycznie w każdej grze jestem pierwszy albo drugi i dalej nie chce mi podskoczyć. Grałem z kolegami jeden miał tą samą range co ja w 4 z 5 meczów był ostatni, ale awansował na zloty laur 3 o co do cholery chodzi ? o.O

logo1.png
Opublikowano

Nikt tego nie rozumie. Każdy awansuje jakoś inaczej a sposobu na to nie ma. Może kiedyś Valve napisze jak to działa 

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Trzeba grać i grać, aktualnie brak awansu po 9 wygranych pod rząd, a grałem z użytkownikiem z tego forum i awansował w silverze po 14 wygranych, więc graj graj i jeszcze raz graj ;P

Opublikowano

Ja z reguły awansuje po 5-6 meczach, nie widzę sensu w tym temacie  :P

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Żeby szybciej awansować trzeba oczywiście wygraywać ;) i przy tym mieć dobre statystyki(1-2 miejsce w teammie). A co do tego po ilu wygranych itp. to chyba nikt tego nie wie i dla mnie jest to dziwne, powinna być jakaś zasada ustalona ;)

Wymienie konto w League of Legends na skiny w cs:go lub paysafecard.

Opublikowano

średnio 60 SCORE i 5-6 MVP i masz awans po 3/4 grach. To, że otwierasz, nie oznacza, że grasz dobrze. Mnie przerzuca po 3 grach, ale i po 3 grach spadam więc...

i btw. Ja gdy miałem niskie mmr ( zaczynałem w silverze 3 ) nie mogłem awansować po 7-8 grach. 10 wygranych pod rząd dało mi awans. Z s4 do s5 4 wygrane, z s5 do s5m 3 wygrane z s5m do g1 3 wygrane i potem aż do g4 po 3 wygrane. Tylko, że w każdym miałem kda 1.5+ i 55+ score przy 4-9 mvp

Opublikowano

średnio 60 SCORE i 5-6 MVP i masz awans po 3/4 grach. To, że otwierasz, nie oznacza, że grasz dobrze. Mnie przerzuca po 3 grach, ale i po 3 grach spadam więc...

i btw. Ja gdy miałem niskie mmr ( zaczynałem w silverze 3 ) nie mogłem awansować po 7-8 grach. 10 wygranych pod rząd dało mi awans. Z s4 do s5 4 wygrane, z s5 do s5m 3 wygrane z s5m do g1 3 wygrane i potem aż do g4 po 3 wygrane. Tylko, że w każdym miałem kda 1.5+ i 55+ score przy 4-9 mvp

Więc teraz wszystkim udowodnię, że tego nie da się zrozumieć.

9 wygranych: http://scr.hu/2b0j/2wri4

Staty: 

Zawsze pierwszy w tych grach i ponad 30 zabójstw, brak awansu, a poprzednio awansowałem po 2 wygranych, gdzie miałem identyczne statystyki, więc powtarzam, nie da się tego wyliczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...