Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Naliss.pl Hard

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama w przypadku tego serwera na pewno się przyda, z racji małych nowości + mało estetycznej prezentacji.

Na dany moment polecam z względu na typ serwera.

Opublikowano

jaki ty żałosny jesteś xD widzisz mnie w teamie? no właśnie, ja też nie, a teraz idź, i wróć gdy zrobisz coś porządnego, bo serwery gdzie byłeś w teamie też stabilnością nie świeciły... zapomniałem!!! Julia nadal Cię uczy grafiki? Czy .psd dostajesz? 

nie zagram, nie lubię hardów, Janek ma pełne prawa?

Ograniczone, brak możliwości przywoływania mobów i tworzenia itemów.

Reklama w przypadku tego serwera na pewno się przyda, z racji małych nowości + mało estetycznej prezentacji.

Na dany moment polecam z względu na typ serwera.

Robimy beta testy jednak 15.08.2014 o godzinie 12:00, mamy nadzieję że ludzie dadzą jakieś propozycje dobre i co poprawić.

Prezka lipa, poza tym nic nowego, ciekawego oraz zaskakującego tutaj nie zauważyłem.

No ale życzę powodzenia z serwerem ;)

Prezentacja została poprawiona, zrobimy beta testy by dowiedzieć się co dodać co zmienić itd.

Jest to prezentacja więc ma harnas prawo wyrazić swoją opinie.

Przyznam prezentacja z*****a i nie czytelna.

Dam rade autorowi/kazdarowi jaką dawałem imagusiowi, jeżeli w photoshopie skalujecie to przytrzymajcie shift.

* TUTORIAL *

PRZYTRZYMAJ KLAWISZ SHIFT NA KLAWIATURZE

(dla niekumatych ss)

Mac%20shift.png

ZACZNIJ SKALOWAĆ ZDJĘCIE W DÓŁ LUB W GÓRĘ TRZYMAJĄC MYSZKĄ RÓG ZDJĘCIA:

5738214078739291049127.png

(specjalnie musiałem włączyć ps -.-)

* KONIEC *

Nie chce się wymądrzać, hejcić tylko dać rade, że wygląda to wtedy przejrzyściej i estetycznie bo np z tego ss:

13431500397955494667.png

Ktoś z wadą wzroku by nie przeczytał.

Nie zagram, nie chce mi sie grać na kolejnym nie wypale.

pozdrawiam :)

ps:

a i czcionka comic sans jest najgorszą czcionką jaka powstała #potwierdzone

używanie jej, i burzenie się że harnas napisal że prezentacja c*****a (zgodze sie w 101%) jest dopiero brakiem szacunku.

Poprawiliśmy zapowiedź.

Do oficjalnego startu zrobimy nową prezentacje z nowymi SS'ami.

Opublikowano

co jest fajnego w tym, ze nie dajecie broni 30lv do handlarza... rozumiem, ze mamy go dropic z bestow tak? haha

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

co jest fajnego w tym, ze nie dajecie broni 30lv do handlarza... rozumiem, ze mamy go dropic z bestow tak? haha

Jest to serwer hard, lecz za 2 dni o 12:00 startujemy z beta testami, będziecie mogli złożyć propozycje.

Nie byłoby głupim pomysłem dać bronie 30 lvl do handlarza +0 i za odpowiednią cenę.

Specjalista
Opublikowano

Czysty gotowiec i nie można temu zaprzeczyć.

Serwera nie polecam iż administracja nie umie nawet nic od siebie wprowadzić.

Tyle w temacie.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chce was martwić ale raczej nie macie szans na dzisiejszym rynku :/ 

Prezentacja jest ciekawa ale radzę wam poczekać z 1 mc bo na start będziecie mieli 100 osób.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...