Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogować ? POMOCY

maciek226

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio wzieła ochota na gre Neverwinter wczoraj sobie pobrałem wszystko pięknie gdy odpalał gre i wpisuje swoje dane to wyskakuje mi takie cos: 

Strona ma problemy techniczne. Normalna rozgrywka nie jest naruszona. to pisze przed danych a po :

Cannot connect to account linking server, please restart the launcher and try again cos takiego jesli ktos wie co moge zrobic prosze o pomoc i pisaniu tutaj albo pw

Opublikowano

zainstalowałem ponownie i dalej nic bo i tak musi mi się spaczowac jak się zaloguje i nic 

Cannot connect to account linking server, please restart the launcher and try again cały czas to mi wyskakuje 

Opublikowano

zainstalowałem ponownie i dalej nic bo i tak musi mi się spaczowac jak się zaloguje i nic 

Cannot connect to account linking server, please restart the launcher and try again cały czas to mi wyskakuje 

Późnej będę miał więcej czasu, ale masz i spróbuj się zastosować do tego:

https://support.arcgames.com/app/answers/detail/a_id/4120/session/L3RpbWUvMTQwNzg2Nzc5Ny9zaWQvbipqQ3NHX2w%3D
Opublikowano

a ty grasz dalej w Neverwinter jaki serwer ??

Grać, gram i jest to serwer Dragon. Za pomocą ARC i samego polskiego klienta powinieneś się z nim łączyć. Chyba że masz ruską instalkę do Dridera, to wtedy możesz mieć błędy.

Opublikowano

a powiesz mi jak to zrobić chętnie bym z tobą pograł :P

Jeżeli masz problem z luncherem, to i tak, chyba, nadal go będziesz miał. Pisz do spportu też.

I druga sprawa; Najprościej, pobierz arc i ściągnij nwo. Będzie po angielsku, ale w luncherze w polu komend dodajesz "-Locale Polish" i grasz po PL. - Bez cudzysłowów..

Opublikowano

Jeśli masz dwa dyski to zainstaluj grę na główny dysk (zazwyczaj jest to dysk C)

Akurat mówisz o partycji a nie o dysku. Co raczej nie powinno też mieć wpływu.

Opublikowano

@januszq

To ma wpływ !

Kiedy chciałem zainstalować Gothica 2 na dysku D, mogłem klikać w ikonkę tyle razy ile chciałem, reinstalowałem paręnaście razy i nic, w końcu zainstalowałem na dysku C i działało, więc to ma wpływ ;)

1373299622-U667082.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...