Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktoś dodatek do Red Dead Redemption (Undead nightmare) w wersji cyfrowej badź innej?

HRW

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam szukam kogoś kto ma dodatek do Red Dead Redemption (Undead nightmare) ponieważ chcę sobie kupić a gameplayów nie oglądam i chcę zapytać o wrażenia posiadacza dodatku pisać na skype kub175 albo na psn remix175

Opublikowano

Najlepszy dodatek do RDR moim zdaniem.

W miastach pojawiają się zombiaki, które musisz najnormalniej w świeci ubić. Hordy atakują miasta a Twoim zadaniem jest ich wypędzenie. Prócz zombie w grze również wszystkie zwierzaki zostały zainfekowane i będą Cię atakować.

Oprócz standardowych misji jakimi są ratowanie miast, otrzymasz nowe zadania poboczne, nową broń w postaci pochodni oraz strój.

Nie zabrakło też nowego trybu w multiplaye'rze oraz nowych wizerunków postaci.

Swoją drogą, to nowy tryb w MP jest świetny, taki survival polegający na odpieraniu coraz to liczniejszych i silniejszych grup zombiaków.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Witam szukam kogoś kto ma dodatek do Red Dead Redemption (Undead nightmare) ponieważ chcę sobie kupić a gameplayów nie oglądam i chcę zapytać o wrażenia posiadacza dodatku pisać na skype kub175 albo na psn remix175

Nie polecam zapraszać tego ziomka do znajomych psn, w przeciągu 2 min zaspamował mi skrzynkę żebym mu odpisał, a po odpisaniu, pozdrowił mnie tekstem  acha spoko. NQ. dziwko hahahahaha

final.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...