Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

krejzi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj tak jakby zakupiłem laptopa i mam problem z włączeniem gry CS GO. Polega on na tym, że nie włącza się gra, pojawia się czarny ekran, a w tle słychać dźwięk, który się jednak ścina. Nie wiem co jest grane, w tych sprawach jestem zielony. Próbowałem reinstalować ponownie cs'a oraz aktualizować sterowniki karty graficznej, ale nic nie pomogło. W dodatku chciałem skasować pliki z rozszerzeniem .blob, jednak nie znalazłem ich w głównym katalogu steam, może są to ukryte rozszerzenia. Sprawdziłem też zgodność plików, nadal nic.

Sprzęt:

http://prntscr.com/4c13xb

Karty graficzne:

- NVIDIA GeForce GT 720M

- Intel® HD Graphics 3000

System operacyjny: Widnows8

Przeszukałem mase tematów w necie, jadnek nic nie pomogło, bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Problem się zmienił po kolejnym reinstalu, teraz gra się włącza, jednak po jakiejś minucie na ekranie pokazują sie pixele jakby wywalało grafikę, wywala do systemu, raz zdażyło się, ze system się uruchomił ponownie i wyskoczył komunikat windows'a. Jakieś sugestie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...