Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation Plus - pytania

Maksymu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejo.

Wczoraj kupiłem ps4 i chciałbym pograć w bf 4 na multi albo fife, ale nie mogę bo mojego internetu nie da rady podłączyć do konsoli więc poczytałem o ps +.

i tu pytania :

mieszkam na wsi ma to jakiś wpływ na prędkość pobierania i grania online ?

te gry które dostaje się za darmo co miesiąc są pełnymi wersjami ?

to prawda jak kupię zdrapkę  np na fabrycekluczy, lub mediamarkcie to nie będę musiał podawać swojego numeru karty kredytowej której nie posiadam ;_; tylko wpisać kod ?

Dzięki za poświęcony czas i bez hejtów xD

Opublikowano

hejo.

Wczoraj kupiłem ps4 i chciałbym pograć w bf 4 na multi albo fife, ale nie mogę bo mojego internetu nie da rady podłączyć do konsoli więc poczytałem o ps +.

i tu pytania :

mieszkam na wsi ma to jakiś wpływ na prędkość pobierania i grania online ?

te gry które dostaje się za darmo co miesiąc są pełnymi wersjami ?

to prawda jak kupię zdrapkę  np na fabrycekluczy, lub mediamarkcie to nie będę musiał podawać swojego numeru karty kredytowej której nie posiadam ;_; tylko wpisać kod ?

Dzięki za poświęcony czas i bez hejtów xD

1) Zależy tylko od ograniczeń twojego dostawcy(technologia etc.).

2) Są pełnymi wersjami.

3) Prawda. Robisz to w realizacja kodów.

Opublikowano

1) Czyli i tak mój internet ma wpływ na szybkość ps + .. Lipa <_<

Nie zrozumiałem za bardzo co masz na myśli, ale jak nie masz ograniczeń związanych z internetem to nie musisz się martwić. Też mieszkam na wsi na kompletnym pustkowiu, internet mam słaby, a i tak w gry online na PS4 działają znakomicie. Baa.. nawet battlefield z 64 graczami działa wręcz perfekcyjnie. ;)

Opublikowano

Skoro nie możesz podłączyć "Twojego internetu" pod konsolę, to PS Plus jest Ci nie potrzebny.

Gry, które otrzymujesz co miesiąc są pełnymi wersjami.

Z zdrapkami, to tak nie do końca prawda, zależy też co chcesz kupić... zdrapkę PS Plus czy zdrapkę 100zł.

W przypadku plusa, to kupując zdrapkę/kod na miesiąc będziesz musiał podać dane bankowe, w przypadku zdrapki PS Plus 12 miesięcy dane bankowe się niepotrzebne.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Popatrz na allegro - ceny mogą być niższe, a co do Ps+, jak masz internet przynajmniej 1mb to śmiało możesz kupować plusa i cieszyć się grą przez internet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...