Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z prywatnymi serwerami

wrobelekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż około 3 miesięcy temu mój komputer miał wgrywany od nowa windowsa 7. Ja jako maniak metina często ściągałem przeróżne serwery. Nigdy nie miałem z tym problemu lecz od tych 3 miesięcy pobrałem około 10 serwerów w formacie rar i żaden nie chce się wypakować. Błąd CRC lub że archiwum jest uszkodzone. Co ciekawe mogę podejrzeć pliki tak jakby po dekompresji. W nich jest wszystko w porządku mimo to jak próbuję wypakować to wypakowuje mi się kilka plików i nic więcej potem pokazuje błąd wspomniany wczesniej. Jeden z tych serwerów posiadał autopatcher który udało mi się wypakować jednak jakież było moje zdziwienie gdy już na samym początku pojawił się komunikat : wystąpił problem podczas dekompresji pliku xxx. Nie wiem co mam już robić. Mam najnowszego winrara i próbowałem też otwierać programem 7zip jednak bez skutków. Proszę o pomoc!!!!

Opublikowano

Może spróbuj odinstalować winrara i jeszcze raz go zainstalować.

Wyłącz antywirus jak mówił kolega wyżej albo sprawdź zgodność zapory.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Spróbuj jeszcze tego jak ci narazie tamto nie pomogło:

Komputer [PPM] -> Właściwości -> Zaawansowane ustawienia systemu -> Wydajność (Ustawienia...) -> Zapobieganie wykonywaniu danych -> Włącz funkcję DEP -> Dodaj... -> nazwa tego pliku -> Zastosuj & OK

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...