Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★ VeyroN [4Fun]

S3R3Q

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ulepszacze na itemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER ON! ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GRY!

Dodałem sieci dla nowych graczy :

eSkO-21

eSkO-22

eSkO-23

eSkO-24

eSkO-25

Oczywiście hasło to : 12345

Opublikowano

@S3R3Q prosimy o link do łatki ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

jak zwykle serwer zrobiony i wylaczony, najlepiej napisac ze ma sie impreze, robia serwery i po 2-3 dniach jest off zalosne.

Tak się składa, że serwer działa. Nie oszukuję ludzi. Miałem imprezę.

Opublikowano

Tak się składa, że serwer działa. Nie oszukuję ludzi. Miałem imprezę.

niby serwer On ale wywala przy logowaniu sie do serwera.

Edit: sorki mój błąd ;)

Opublikowano

niby serwer On ale wywala przy logowaniu sie do serwera.

Napisane jak byk :

Aby połączyć się z serwerem, po pobraniu klienta, aby połączyć się z serwerem należy uruchomić plik Veyron prawami administratora, inaczej będzie nas wyrzucało podczas ładowania postaci ;)

Opublikowano

hmm... aktualnie serwer off, ale myślę, że to kolejna aktualizacja związana z nowymi broniami (poprawa widocznego dmg i bonusów + łatka).

Osobiście polecam i czekam na serwer online ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

@S3R3Q

Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło.. ;3

Stronka nie działa ;3

co się dzieje?

Opublikowano

Serwer nie padnie. Trwają pracę nad nowościami. Będzie nowy klient. Za chwilę odbędzie się czyszczenie sieci hamachi, kto chce niech dołączy ponownie. ;)

Sieci oczyszczone, kto będzie grał proszę o dołączenie do sieci :

eSkO

eSkO-2

eSkO-3

eSkO-4

eSkO-5

Hasło takie jak było czyli : 12345.

Już niedługo do pobrania nowy klient <3

Dodano ankietę, proszę o głosy.

Opublikowano

Na kiedy będzie przypadał ponowny start monsieur eSk0?

Serwer najprawdopodobniej jutro on, jak i nowy klient. Info będzie na mpc jak i na sieciach hamachi ;)

Opublikowano

Grałem na serwerze jeśli chodzi o serwer średnio polecam Administracja miła odpowiada pomaga jeśli chodzi o serwer mało nowości . 2 sety broni tylko reszta full terenzo może 10% zmienione z terenza polecam na 50% . Pozdrawiam .

Opublikowano

Grałem na serwerze jeśli chodzi o serwer średnio polecam Administracja miła odpowiada pomaga jeśli chodzi o serwer mało nowości . 2 sety broni tylko reszta full terenzo może 10% zmienione z terenza polecam na 50% . Pozdrawiam .

Właśnie dlatego jest teraz przerwa na serwerze, bo trwają prace nad nowościami, nowe sety broni oraz zbroi. Ludzie zagłosowali na to aby nie było ulepek. Zajdą duże zmiany. Prezentacja jest aktualizowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...