Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące gry.

adrii2012r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy Dragon Nest byłby grą na dłużej?

Jaki jest tam max lvl, i czy dużo ludzi ma wbity max?

Poszukuję gry na długi okres czasu, może nawet kilka dobrych lat, w oko wpadł mi dragon nest, ale nic o tej grze nie wiem więc dlatego pytam was.

Opublikowano

Czy jest na dłużej? Zalezy.

kiedy na EU wprowadzano lvl cap (maksymalny level z 40 podniesiono do 60), wbiłem te dwadziescia lvli w jakieś 28 godzin nieprzerwanej gry, a w rankingu top10 najszybszych lvlowców brakło mnie tylko przez pewne psujące wizerunek gry praktyki, o których nie powiem.

Zdobycie poziomu maksymalnego, grając solo, nawet postacią raczej zależną od pt (nie wiem jak to sie ma do kleryków, ale nawet Physicianem [Loli -> adept -> Physician] dośc szybko wyexpiłem max lvl grając solo, a jest to klasa o najniiższych zadawanych obrażeniach na sekundę przy nieumiejętnej grze (trzeba z nią uważać ;P))

Większośc graczy ma osiagniety max lvl przynajmniej na 1 postaci (np. w moim przypadku jest ich 9), bo jak już wcześniej pisałem expi sie szybko, natomiast inna kwestia to ekwipunek, którego zdobycie i podrasowanie do granic szaleństwa może zając ogrom czasu. 

Dodatkowo dochodzą liczne eventy, niesamowity tryb PvP, który - gwarantuję Ci nie znudzi Ci się za cholerę ze wzgledu na jego dynamikę i niską zalezność od ekwipunku (tzw. system balansu).

Sam gram w tę grę od samego początku, czytaj 2010 roku i powiem tak.

Jesli wschodni klimat, Anime ci nie przeszkadzają, nie przeszkadza ci też to, że jest to dungeonówka - próbuj :)

A, no i co do maksymalnego lvlu - w Europie jest to 60, ale w Chinach albo już jest albo dopiero wprowadzają 80, więc i u nas wprowadzą, prawdopodobnie w przysdzłym roku.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...