Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KaeN zjedzonyq

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie ten KaeN to śmieszny typ. Jak byłam z kolegą w Warszawie, to spotkaliśmy go obok placu kultury. Kolega do mnie powiedział nieco głośniej - O patrz, to KaeN! Na co ten do nas podszedł i przypierdolił 15-letniemu chłopakowi w twarz pięścią. Śmieszna sprawa generalnie, historia jest autentyczna. 

Opublikowano

Generalnie ten KaeN to śmieszny typ. Jak byłam z kolegą w Warszawie, to spotkaliśmy go obok placu kultury. Kolega do mnie powiedział nieco głośniej - O patrz, to KaeN! Na co ten do nas podszedł i przypierdolił 15-letniemu chłopakowi w twarz pięścią. Śmieszna sprawa generalnie, historia jest autentyczna. 

Nie pomogłeś koledze?

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Nie pomogłeś koledze?

Tak szybko jak mu przywalił tak szybko się zmył, zresztą jako osoba ważąca niecałe 46 kg, będąca dziewczyną o wzroście 158 raczej nie biegłabym za nim bo szansę zrobienia mu czegokolwiek były małe :)

Opublikowano

Tak szybko jak mu przywalił tak szybko się zmył, zresztą jako osoba ważąca niecałe 46 kg, będąca dziewczyną o wzroście 158 raczej nie biegłabym za nim bo szansę zrobienia mu czegokolwiek były małe :)

Oj, wybacz nie patrzyłem na płeć, lecz na avek xD

Można było sie tego spodziewać po idiocie co biega w masce :P

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Zjedzone, wysrane i posprzątane. Tak jak powinno być.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

kazdy kto uważa że kaen nagrał lepszy diss to albo musi być osobą o iq na poziomie temperatury pokojowej i satysfakcjonują go wersy o chujach do dupy, albo po prostu nie zna się zupełnie na rapie, nie zna pojęcia punchline i o co tak naprawdę chodzi w beefie. 

Opublikowano

"Odwalcie się odemnie wacki, dobrze pojechałem tetrisa i to ja wygrałem beefa ignoranci wy gimbusy jedne"

Co to wgl za teksty "wacki gimbusy jedne" i to w każdym poście i twoim temacie padją te słowa normalnie  jakbym słyszał jakieś dziecko z podstawówki a nie sorki nazywając tak ciebie i twoje teksty i ten żałosny  diss na  Te-Trisa obrażam dzieci które chodzą do podstawówki ty nie wiadomo czym jesteś

334qlo8.jpg
Opublikowano

A teraz takie pytanko więcej tych Kaenów tu będzie ? Kur*a już chyba z 3 osobę widzę która się za niego podaje ogarnijcie się dzieci.

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...