Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w uzyskaniu informacji na temat zmian minecraft'a 1.6 w sprawie modów

szymonw_97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam orginalnego minecrafta i przestałem na nim grac od wersji 1.6 przed tymi zmianami w lancheże ze nie było można garać no premium ( widze ze i tak to nie poskutkowało). Ale bardziej mi zależy czy zmieniło sie coś w modach i czy są mody na wersje 1.7.10 a jeżeli tak to czy instaluje sie tak jak kiedyś.  Mody które mnie interesują to Minimap Optifine  i ew  do urozmaicenia gry dodatkowe zwieżeta ( mo creature chyba to ;) no i chyba tyle :)

Opublikowano

Z wersji na wersję instalowanie modyfikacji staje się coraz prostsze.

Aby zainstalować modyfikacje wejdź tutaj i pobierz Installer-Win najnowszej wersji, potem opdal launcher (stworzy Ci się specjalny profil Forge w lewym dolnym rogu) i opdal Minecraft'a aby wygenerowaly Ci się potrzebne foldery, następnie pobierasz mofyfikacje i wrzucasz je do folderu 'mods' w '.minecraft' (nawet Optifine).

Opublikowano

Podany program w wersji 1.7.10 obsługuje również starsze wersje ? np.1.7.2 czy 1.5. I czy trzeba pobrać te 2 piki ?

1.7.10-Latest 10.13.0.1205 1.7.10 08/13/2014 12:03:57 AM (Changelog) (Installer* (Installer-Win* (Javadoc* (Src* (Universal* (Userdev* 1.7.10-Recommended 10.13.0.1180 1.7.10 07/11/2014 09:21:56 PM (Changelog) (Installer* (Installer-Win* (Javadoc* (Src* (Universal* (Userdev*

Czy ma ktoś strone z modami do wersji wyższej niż 1.7.2 ? Najbardziej interesują mnie Mo creature, optifine oraz Ray minimap/Zen minimap i inventorytwea Treecapitator :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...