Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III Wojna Światowa

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie, każde zaatakowanie Rosji czy też Kanady, Turcji, USA, by spowodowało bardzo dużo szkód, ich armie są potężne i posiadają broń chemiczną.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Nie będzie, każde zaatakowanie Rosji czy też Kanady, Turcji, USA, by spowodowało bardzo dużo szkód, ich armie są potężne i posiadają broń chemiczną.

Oby Polska była cała, bo jakoś chcę sobie pożyć ;)

Opublikowano

Myślę, że będzie jak USA będą miały 100% pewności, że za niedługo zbankrutuję.Zresztą Hitler zrobił to samo, bo 1 stycznia 1940 musiałby ogłosić bankructwo III Rzeszy, ale i tak debile, czerpiące wiedzę z gównołenu i gazety żydorczej są świecie przekonani, że to Rosja rozpocznie szturm na Europę.Śmieję się z ludzi, którzy myślą, że III WŚ będzie polegała na bronii atomowej.Nie po to jest wojna, żeby coś tam rozwalić tylko dla jakiś korzyści.Np. Chiny i Japonia mają spór o jakieś tam wyspy, to czy Chiny zrzucą na te wyspy bomby atomowe? Nie, bo te wyspy przestałyby być użyteczne.

Jak na Dalekim Wschodzie rządzili dyktatorowie typu Assad, Husajn, którzy trzymali islamistów za mordę, to był spokój.Obalili ich islamscy rebelianci oczywiście wspierani przez  USA, bo przecież łatwiej zajebać ropę z państwa rządzonego przez jakieś tam bojów niż rządzonego przez silną władzę.A teraz skurwiele się chwalą jak to walczą z terrorystami.

Opublikowano

Myślę, że będzie jak USA będą miały 100% pewności, że za niedługo zbankrutuję.Zresztą Hitler zrobił to samo, bo 1 stycznia 1940 musiałby ogłosić bankructwo III Rzeszy, ale i tak debile, czerpiące wiedzę z gównołenu i gazety żydorczej są świecie przekonani, że to Rosja rozpocznie szturm na Europę.Śmieję się z ludzi, którzy myślą, że III WŚ będzie polegała na bronii atomowej.Nie po to jest wojna, żeby coś tam rozwalić tylko dla jakiś korzyści.Np. Chiny i Japonia mają spór o jakieś tam wyspy, to czy Chiny zrzucą na te wyspy bomby atomowe? Nie, bo te wyspy przestałyby być użyteczne.

Nikt chyba nie chce tej wojny.

Opublikowano

Hm... czytałem ten artykuł na onecie i powiem, że się troszkę wystraczyłem ale. No właśnie ale... Rosja nie odważy się zaatakować bo nie będzie miała z tego zadnych korzyści a straszą pewnie tylko po to by pokazać jacy to oni silni są. NATO i USA podkreśliły, że chcą pokojowego rozwiązania, a rosja nadal swoje. Ja myślę, że oni to robią specjalnie by w końcu się zmieniło coś. Gdyby chcieli tej wojny to te 45 tysięcy rosyjskich żołnierzy, którzy teraz stoją przy granicy z Ukrainą już dawno by zaatakowali. A oni czekają na rozkaz. Możliwe, że Rosja zbiera siły przy granicy by potem uderzyć z całej siły i tu zaczynają się obawy bo wiadomo, Rosyjskich żołnierzy codziennie przybywa na tą granicę a u nas nic. Żadnych wojsk i wgl. A wosjo z NATO i z USA do Polski tak szybko nie przyjedzie, więc gdyby rosjanie zaatakowali to w ciągu 1 do 5 dni znaleźli by się na terytorium Polski dlatego, że u nas nie stacjonują na granicy żadne wojska a wątpie by Ukrania dała rade rosjanom, Przecieć zobaczcie jaki oni sprzęt mają. A zanim wosjko z NATO ruszy dupe to już pół polski będzie zajęte przez wojska rosyjskie. A wiadomo, rosja się do nas przybliża a NATO i USA mają to w dupie i nic nie robią. Pozwalają rosjanom na wszystko. Co prawdo gdyby NATO i USA połączyły siły, nawet same NATO to bez problemu dali byśmy rade Rosjanom ale znając życie to Niemcy i kraje zachodnie nie będą chcialy nam pomóc bo sami mają dupe umoczną w interesach z rosją.

Opublikowano

Będzie... a raczej już była... w call of duty ;D

@Temat mieszkam w UK, ch*j w to ;P lecz wojny nikt nie chce, tzn, gracze chcą, myślą że dadzą se rady ale jak pierd*lnie na nich bomba....

BTW, #Je*ać #Putina #i #Rosję #Poje*any #kraj #jak #i #ludzie #tego #kraju :D

Opublikowano

Ludzie myślą że 3 wojny światowej nie będzie no bo jak? ale tak się zastanowić popatrzcie co się dzieje na Ukrainie i Rosji ciągle są jakieś zgrzyty aż widać gołym wzrokiem że coś się dzieje, Rosja ciągle atakuje Ukrainie z każdą godziną ich "przyciskają" aż nie wytrzymają i zaczną atakować co za tym idzie prawdopodobnie każdy kraj się zaangażuje żeby pomóc Ukrainie i będą między sobą walczyć. A ja myślę że jesteśmy bardzo blisko do 3 wojny światowej. 

Opublikowano

W końcu będzie. Zobaczcie, że w historii nigdy nie było jakiegoś długiego okresu czasu bez wojny. Na 100% w Europie w 21 wieku będzie wojna : ) i Na 90% będzie uczestniczyć w nim Rosja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...