Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III Wojna Światowa

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie myślą że 3 wojny światowej nie będzie no bo jak? ale tak się zastanowić popatrzcie co się dzieje na Ukrainie i Rosji ciągle są jakieś zgrzyty aż widać gołym wzrokiem że coś się dzieje, Rosja ciągle atakuje Ukrainie z każdą godziną ich "przyciskają" aż nie wytrzymają i zaczną atakować co za tym idzie prawdopodobnie każdy kraj się zaangażuje żeby pomóc Ukrainie i będą między sobą walczyć. A ja myślę że jesteśmy bardzo blisko do 3 wojny światowej.

Nie widze sensu pomocy Ukrainie. Polsza tak pomaga, ale jak Rosja zacznie agresję, to każdy kraj będzie sam sie bronił. Nato czy onz nie dają 100% gwarancji, że kraje czlonkowskie pomogą

Opublikowano

zyrinoski to stary pijak ktoremu sie juz poprzestawialo w tym glupim lbie!!!! Zadnej III wojny swiatowej nie bedzie bo to nie jest w interesie ludzi rzadzacych tym swiatem. Onet cytujac Zyrinowskiego rownie latwo moglby zacytowac dworcowego zula ktory juz dawno przestal myslec, tylko cos tam belkocze w pijackim zwidzie

Opublikowano

zyrinoski to stary pijak ktoremu sie juz poprzestawialo w tym glupim lbie!!!! Zadnej III wojny swiatowej nie bedzie bo to nie jest w interesie ludzi rzadzacych tym swiatem. Onet cytujac Zyrinowskiego rownie latwo moglby zacytowac dworcowego zula ktory juz dawno przestal myslec, tylko cos tam belkocze w pijackim zwidzie

A co tam Zyrinoski powiedział? 

Opublikowano

Co mnie to obchodzi, jak bedzie to spierniczam z kraju xD Putin jakby chcial to w 2-3  dni przejal cala polske jak by jego wojsko wjechalo to przy naszym to by bylo posmiewisko xD

Teraz jakby byla wojna to bez sensu bo nawet nikt nie powalczy tylko masowe zrzucanie bomb i tyle. 

Nie ma madrych wojen, sa tylko glupie powodujace wiele szkod i cierpienia.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

III Wojna Światowa będzie na pewno, ale nie wiadomo kiedy. Zanosi się, że nie długo. Wczoraj w wiadomościach jakiś Rosjanin z rządu powiedział, że nic nie zostanie z Polski i krajów nadbałtyckich, że zostaną zmieciona. Ale my dalej nie płaćmy na udoskonalenie Wojska, w czasach kiedy Rosja robi co chce. W dodatku chyba wystarczy spojrzeć w jak chujowej sytuacji byśmy byli kiedy wojna by się rozpoczęła. 

53e9d9039ab16.png

Opublikowano

Będzie wojna na 100% dlaczego? ponieważ wojny się skończą jak zostanie 1 państwo. Takie jest moje zdanie. Jedno państwo nie będzie atakować siebie :)

PS nie zrzucą bomby atomowej dla takiego państewka jak polska dlaczego? bo by to się przerodziło w drugi czarnobyl , a że polska ma fajne położenie surowców to by im się nie opłacało 

PS Ukraińscy powstańcy zdobyli pod Charkowem amerykańskie rakiety 

Opublikowano

@aha? xD

Lol, no a co ma się stać w wypadku ataku na ruskich? W obwodzie kaliningradzkim odpalają się rakiety i wszystkie bazy NATO w Europie - pstryk i nie ma... 

Amerykańce wysłali 4, czy tam ileś samolotów do Polski. Pstryk i nie ma całego lotniska...

Nie ma co się dziwić, na miejscu Putina zrobił bym to samo. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego - konsekwencja bycia w NATO.

Opublikowano

III Wojna Światowa będzie na pewno, ale nie wiadomo kiedy. Zanosi się, że nie długo. Wczoraj w wiadomościach jakiś Rosjanin z rządu powiedział, że nic nie zostanie z Polski i krajów nadbałtyckich, że zostaną zmieciona. Ale my dalej nie płaćmy na udoskonalenie Wojska, w czasach kiedy Rosja robi co chce. W dodatku chyba wystarczy spojrzeć w jak chujowej sytuacji byśmy byli kiedy wojna by się rozpoczęła. 

8188514078345101132950.png

Mam nadzieje, ze sie nie zacznie.

Opublikowano

Nie ma co pisać. Temat to typowa wylęgarnia spamu. Pozwolę sobie napisać tylko jedną rzecz. Położenie Polski na mapie, mam na myśli położenie geopolityczne, jest taki, że  w przypadku jakiegokolwiek konfliktu zbrojnego Polska jest narażona z obu stron. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...