Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Idiots - Volibear, czyli misiek zagłady!

EncziTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, obczajcie mój najnowszy odcinek na kanale!
Zagrałem sobie dzisiaj Volibearem, którym jak sądzę dobrze mi poszło! Kliknij obraz, aby przejść do filmu :D

minimalistic-league-of-legends-polar-bea

43754361846876289522.png

Opublikowano
League of Idiots... a sam w 10 minucie posiadasz ledwo 20 farmy...

Idioci Vs Idioci...

Edit:

No... przepraszam !... nie starasz się bo grasz ze słabszymi prawda ?...

tak to pewnie 4 penta kille i 13 fragów spokojnie na meczyk...

Opublikowano

Najpierw spójrz na swoją grę a potem komentuj innych. Śmiejesz się z Ashe a sam grasz jak ona. Ponad to nagrywasz na 8 lv to na serio ciężko jest nie wygrać jeżeli wcześniej miało się jakiekolwiek konto, chociaż tobie się to udało. Ale mimo wszystko GG easy. Czekam na więcej.

Opublikowano

League of Idiots... a sam w 10 minucie posiadasz ledwo 20 farmy...

Idioci Vs Idioci...

Edit:
No... przepraszam !... nie starasz się bo grasz ze słabszymi prawda ?...
tak to pewnie 4 penta kille i 13 fragów spokojnie na meczyk...

Ziomek kilka spraw:

1. 20 farmy w 10 minucie? Oddałem ją Yi, któremu podjebałem kille.

2. Odesłałem do pierwszego filmu, abyś dowiedział się dlaczego taka nazwa i nie, nie jest to o słabych graczach, każdy jakoś zaczyna.

3. Gram ze słabszymi? Grałem jakieś 1,5 roku temu przez dwa miesiące. Przy okazji znajomi mi wywindowali konto do Golda, wiec wiesz...

43754361846876289522.png

Opublikowano

Ziomek kilka spraw:

1. 20 farmy w 10 minucie? Oddałem ją Yi, któremu podjebałem kille.

2. Odesłałem do pierwszego filmu, abyś dowiedział się dlaczego taka nazwa i nie, nie jest to o słabych graczach, każdy jakoś zaczyna.

3. Gram ze słabszymi? Grałem jakieś 1,5 roku temu przez dwa miesiące. Przy okazji znajomi mi wywindowali konto do Golda, wiec wiesz...

GOLD WOW SUCH WOW DDDDDD

518831445005751729602.png

Opublikowano

GOLD WOW SUCH WOW DDDDDD

Nie szczycę się tym, tylko chcę podkreślić, że mój poziom jest dużo niższy niż gold, a nawet pewnie silver, dlatego określenie, że gram ze "słabszymi" jest trochę głupie ;/

43754361846876289522.png

Opublikowano

Powiem szczerze- masz niedojebanie mózgowe. Robisz serię League of Idiots nagrywając na koncie 8 lvl (czyli tam gdzie większość graczy gra dopiero kilka godzin) W dodatku grasz jeszcze Faceroll Champion'em, ale to jest pikuś w porównaniu do zamysłu i wykonania...

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Rozumiesz, że człon "Idiots" nie jest o słabych graczach, tylko o graczach, którzy celowo psują rozgrywkę, np. obrażając innych, afcząc, bądź wychodząc? -.O

43754361846876289522.png

Opublikowano

Rozumiesz, że człon "Idiots" nie jest o słabych graczach, tylko o graczach, którzy celowo psują rozgrywkę, np. obrażając innych, afcząc, bądź wychodząc? -.O

A Ty rozumiesz że ludzie na niskich poziomach nie więdzą z czym się LoL je? Dlatego wychodzą w środku gry jak im coś nie pójdzie, pooglądali filmiki i jak komuś nie wyjdzie np. jakiś trick od ludzi z Diamentu napiszą coś niemiłego nie wiedząc że to nie jest łatwe do wykonania. Co do nazwy- tak trudno wyszukać ładne słowo "Bastard"? Ponieważ Ci ludzie nie są idiotami tylko (lubię to określenie) draniami-Bastards. 

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Może się nie rozumiemy, ale ja mówię tutaj nie o ludziach na niskich lvl'ach, a o tym co mnie spotkało we wczesniejszej przygodzie z Lolem. Fakt, nie powinienem nazywać tak serii grając na niskich lvl'ach, może zmienię nazwę na okres wbijania 30lvl i powrócę do tej na rankedach.

Dzięki za opinię i pozdrawiam.

43754361846876289522.png

Opublikowano

Nie szczycę się tym, tylko chcę podkreślić, że mój poziom jest dużo niższy niż gold, a nawet pewnie silver, dlatego określenie, że gram ze "słabszymi" jest trochę głupie ;/

Ty na ten silver nie zasługujesz nawet nie zasługujesz na Karton Tier VI.

Sorry ale ja na 10 lvlu miałem więcej farmy od ciebie (40)

Opublikowano

Człowieku, dałem farmę masterowi, nawet o tym mowilem na filmie, bo wziąłem mu 3 kille z linii, a wystarczyłby mi jeden.
Gdybym był na solo top to miałbym normalną farmę :/

43754361846876289522.png

Opublikowano

Przeslanie spolecznosci mpc forum jest proste..

Nie nagrywaj nic z League of Legends, nie potrzebujemy LoL'a na Youtube z komentarzem*

*z takim poziomem, jak i wyzszych zapewne.

Uzywaj twitcha do przesylania nam swoich przygod, tam bedziesz mial wiarygodna ilosc ludzi jaka chce ogladac twoje doczynienia z ta gra, wyprzedzajac bedzie to moze 1, 2, 3 a moze 0 osob?

518831445005751729602.png

Opublikowano

popracuj nad farmą,  twoja um. farmienia jest na 5lv

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Wiem, ale ja mam taki problem, że gdy skończy się early to farma mnie przestaje obchodzić, ale pracuję nad tym. Dzięki za radę :D

ty smurfujesz i grasz beznadziejnie czy zaczynasz dopiero gre?

Ty na ten silver nie zasługujesz nawet nie zasługujesz na Karton Tier VI.

Sorry ale ja na 10 lvlu miałem więcej farmy od ciebie (40)

to 9lvl glupcze uszanuj to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

ty smurfujesz i grasz beznadziejnie czy zaczynasz dopiero gre?

to 9lvl glupcze uszanuj to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie smurfuję. Grałem kiedyś w lola (ponad 1,5 roku temu) przez dwa miesiące, dostałem od kolegów 30 lvl, a potem wbili mi silver, albo golda nie pamiętam już i przestałem grać. Czyli doświadczenie mam żadne, można powiedzieć, że zaczynam grę bo pamiętałem jedynie jak się ruszać xD

43754361846876289522.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...