Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby bądź teamu do projektu MT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich poszukuję osoby bądź teamu który jest w stanie zrobić pliki serwerowe mt2 według mego pomysłu. Opiszę z grubsza tematykę serwera serw med mile widziane doświadczenie z PandoraMT2, gdyż wiele pomysłów to tylko ulepszenie obecnego systemu PMT2. W zamian oferuję i tego nie mogę opisać na tym zacnym forum^^. Coś o mnie aby nie był to kolejny post nastolatka który ma wielkie zamiary i fantazje, mam 28 lat mieszkam w Nok chciałem pobawić się w sponsoring 1 bądź kilku serwerów ale po co sponsorować kogoś jak można samemu coś sklecić (oczywiście za pomocą Was). Czego bym nie chciał, z ludźmi poniżej 16 bądź w tym wieku nie współpracuję gdyż to nie jest zabawa w klocki a ja mam zamiar trochę $ władować w ten serw. Co było by mile widziane spoko człowiek, team z którym dało by się normalnie współpracować, wyrozumiałość i inwencja własna pozdrawiam MPC forum

Kontakt: GG 50913724 pw na MPC,  dostępny po godzinie 19 od pon – pią w weekend jak się wyśpię^^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...