Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unturned serwer no hamachi.

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanko mianowicie czy można zrobić jakoś serwer no hamachi. Nie lubię hamachi bo można wejść przez nie na kompa i przy okazji na nim są lagi. Za danie poradnika lub wytłumaczenie dam, 5 like. Mam router i dostęp do niego czyli forwarding itp.

Opublikowano

Nie wiem gdzie wkleić ta ostatnia frazę, :) Poradnik napisany po to żeby był nic więcej ani dokładnego wytłumaczenia ani niczego. Szukam dalej pomocy.

Opublikowano

Nie wiem gdzie wkleić ta ostatnia frazę, :) Poradnik napisany po to żeby był nic więcej ani dokładnego wytłumaczenia ani niczego. Szukam dalej pomocy.

Czego tu nie rozumieć? Jest to łatwe do zrobienia ... Po prostu wklejasz tą całą frazę (zaznaczoną na biało) w element docelowy ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Siemanko mam pytanko mianowicie czy można zrobić jakoś serwer no hamachi. Nie lubię hamachi bo można wejść przez nie na kompa i przy okazji na nim są lagi. Za danie poradnika lub wytłumaczenie dam, 5 like. Mam router i dostęp do niego czyli forwarding itp.

Podobno miałeś serwer no hamachi.... Interesujące 

Opublikowano

Nie rozumiem, gdzie masz problem. Jeżeli robisz to punkt po punkcie powinno działać, dokładniej się chyba nie da tego wytłumaczyć. 

Sprawdź czy masz zewnętrzne IP, bo jeśli nie na serwer nie będą mogli wejść twoi znajomi: http://www.pokapoka.pl/zewnetrzne_czy_wewnetrzne.php

Czego tu nie rozumieć? Jest to łatwe do zrobienia ... Po prostu wklejasz tą całą frazę (zaznaczoną na biało) w element docelowy ...

Byłeś szybszy :/

Opublikowano

Japier# Jakim cudem mam wewnętrzne skoro ostatnio stawiałem serwer minecraft no hamachi przy użyciu routera. A do tego potrzeba było IP zewnętrznego Da się przy pomocy zakładki forwarding z routera założyć serwer? :)

Opublikowano

Nie można (chociaż nie wiem nawet jak to rozumieć - to program stricte pod gry) a z routerem... cóż, żaden ze mnie specjalista. Sam używam właśnie Evolve i gram w ten sposób z kumplami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...