Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko o bana

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam małe pytanie, czy tutaj dostaje się bany za free?

Pobrałam wczoraj Aiona, dzisiaj założyłam konto i chcę się zalogować i wyświetla mi się komunikat, że moje konto jest zablokowane, i że na e-mail przyjdzie mi wyjaśnienie. Do tej pory nie przyszła mi żadna wiadomość a bana mam dalej :3

Nie grałam na tym koncie, bo jak? Od razu po założeniu dostałam bana.

I tu moje pytanie, czy mogło to być spowodowane tym, że jeszcze wczoraj zakładane było inne konto (mój brak zakładał)? Czy dostaje się tutaj bany za multikonta?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

"Sytuacja ta mogła być spowodowana próbą uzyskania nawiązaniem połączenia przez użycie serwera Proxy, VPN lub innego rodzaju oprogramowania służącego do maskowania Twojej tożsamości. Uwzględnia to również stosowanie wszelkiego rodzaju aplikacji typu "addblock" czy też "addremover" podczas obsługi naszej strony internetowej. Używanie tego typu programów podczas łączenia się z naszymi serwerami jest niestety niedozwolone, dlatego w celu uniknięcia ponownej blokady proszę zadbać o to, by zostało wyłączone na czas prowadzenia rozgrywki."

Czyli tutaj można dostać bana za adblocka xD Beka. Ale bana zdjęli o.O

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No np za wtfasta albo battlepinga możesz też dostać bana, ale to wystarczy napisać do supportu i szybko odbanują. Możesz o tym poczytać na oficjalnym forum Aiona. Po prostu są to bany z automatu, w celu eliminacji oszustów, którzy często używają programów typu vpn. Nie wiem, czy to faktycznie zmniejszyło ilość botów w grze... Pewnie nie :)

Opublikowano

No nie no wszystko rozumiem, ale żeby za adblocka? Rozumiem, że sam jestem zagrożony. Uważam, że w Aionie zaczęli się robić obsesyjni na temat błędów, hacków i kradzieży. Zdaje się to być absurdalne. Myślę, że jest to temat na miarę tego by napisać to na oficjalnym forum samego Aiona.

Opublikowano

No nie no wszystko rozumiem, ale żeby za adblocka? Rozumiem, że sam jestem zagrożony. Uważam, że w Aionie zaczęli się robić obsesyjni na temat błędów, hacków i kradzieży. Zdaje się to być absurdalne. Myślę, że jest to temat na miarę tego by napisać to na oficjalnym forum samego Aiona.

Nic poza adblockiem nie używam :p Więc tylko za to dostać musiałam :p

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...