Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safer Tibian 10.53

Pomocnikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam przedstawić prosty program w obsłudze działający pod najnowszą Tibie 10.53

Jeżeli taki temat był proszę o zamknięcie ale nic w wyszukiwarce nie znajdywało tego ;p

1229414077707431142160.jpg

Informacje

-Program jest autorstwem BlackD Tools

-Dzięki SaferTibian , możemy śmiało sobie na full afk robić runki , posiada skrypt leczenia, uzupełniania many , trenowanie magiclvl , sam zjada fooda

Najważniejszym jego atrybutem jest to , że jeszcze nikt nie zgłosił , że dostał bana albo deleted używając SaferTibian .

SKAN

https://www.virustotal.com/pl/file/15d412b1d18e3990bae6a5da85784bedc640f2e616b6c2a8ebccef9085b5e4c3/analysis/1410291567/

DOWNLOAD

http://wrzucacz.pl/file/8581410291521/safer_tibian_10.54.rar

Moderatorów proszę o ponowne zeskanowanie , zweryfikowanie , przetestowanie i sprawdzenie czy owy temat był kiedyś na tym forum .

Opublikowano

No jeżeli temat nie znajdzie uznania , to po prostu się go zamknie i wsadzi do kosza , nie każdemu się chce bawić w skrypty itp.  zaletą tak jak pisałem , że nikt nie został poprzez safera nigdy zbanowany ;)

Opublikowano

Wątpię, że ktoś będzie używał bo każdy szanujący się bot ma te funkcje.

No i jest pewny ban kiedyś.

Healery są zazwyczaj niewykrywalne, dlatego też są używane.

Jednak Qheal bot ma znacznie więcej funkcji + także jest za darmo.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Fajna sprawa dla ludzi, nie umiejących posługiwać się botami z mnóstwem funkcji. Program przejrzysty i łatwy w obsłudze do tego bez ryzyka bana. Polecam! ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Czy ja wiem... Nie ma programów niewykrywalnych, ale jest dobra symulacja człowieka. Nie da się dostać za to bana, ponieważ kto będzie składał reporty na człowieka który robi runki, a expiąc i tak musi być przy pc ;D Jedyna zaleta to, że jest darmowy ;]

sygna.jpg

Opublikowano

Sory zaspałem,  w pierwszym poście wszystko zaktualizowane , podmieniony link skan oraz link download.

Proszę moderatora o zmianę tematu na 10.53 . 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co wrzucasz na jakiś serwis plik skoro ze strony producenta jest szybciej i zawsze aktualne?

Jak już prowadzę temat , to wszystko robię już sam ;p

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...