Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uridium - zdobywanie

TheBoooniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Jako że jest tu wielu "starych wyjadaczy" DarkOrbit, chciałem zapytać: w jaki sposób najszybciej mogę zdobyć/uzbierać Uridium?

Dodam informacje:
Statek mogę mieć dowolny (aktualnie Leonov).

Zbieram na LF3, Irysy, BO2.

Kredyty mam, ale nie wystarczająco na aukcje.

Level = 12.

Pozdrawiam!

Opublikowano

najlepiej uzyj niewidki i lataj na mapach pvp tam leci od groma tego i najlepiej jak bys mial peta tak na 4 lv + ze 2 radary.

Opublikowano

A jakie wypo masz? Jeśli masz jakiegoś dobrego kolegę to rób z nim grupowe.

Wyposażenie:

LF2 i ze 2 LF3

Napęd najepszy, reszta najepsza za kredyty, full flaxów, dodatki itd.

najlepiej uzyj niewidki i lataj na mapach pvp tam leci od groma tego i najlepiej jak bys mial peta tak na 4 lv + ze 2 radary.

Nie mam peta, właśnie też na niego miałem zbierać :P

Opublikowano

Rób skeylab  kup 4 flaxy wbij na nich 6 lvl sprzedaj kup sprzedaj kup na lenonie na 1 gali takim sposobem można wyciągnąć  . Licytuj lf-3 i bo2 .

Opublikowano

Rób skeylab kup 4 flaxy wbij na nich 6 lvl sprzedaj kup sprzedaj kup na lenonie na 1 gali takim sposobem można wyciągnąć . Licytuj lf-3 i bo2 .

. taki sposób kiedyś działał teraz się nie opłaca bo na 6 lvl flaxa sprzedaż go za 100k kredek
Opublikowano

Rób skeylab  kup 4 flaxy wbij na nich 6 lvl sprzedaj kup sprzedaj kup na lenonie na 1 gali takim sposobem można wyciągnąć  . Licytuj lf-3 i bo2 .

. taki sposób kiedyś działał teraz się nie opłaca bo na 6 lvl flaxa sprzedaż go za 100k kredek

a to przepraszam dawno już nie kupowałem flax :P . To polecam skylab tylko .

Z tym że Skylab już mam, ale z niego nie ma uridium?

PS. Ale jak macie jakieś sposoby na Kredyty to możecie podać :P

Opublikowano

Nie jestem pewien czy ten sposób jeszcze się opłaca ale ja na starym koncie na 12 lvl leciałem na 1-8 i zbierałem boxy i bilem sterunery 15 streunerow to tyle uri co za 1 dk ale nwm czy to jeszcze się opłaca a tak to kup niewidke zalicytuj vege bo chodzą z tego co widziałem po 300k kredek tylko wsadź na konfe Full speed lec na 4-x i zbieraj boxy w gdzine będziesz w stanie uzbierać od 3 do 6 tysięcy uri wiec się opłaca bo w 2-3 godziny masz 2 lf3 za uri albo bo2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...