Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft premium

DjKubaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , kupiłem w środę (6.08.14) minecraft premium.Przeczekałem 2 dni i napisałem e-mail do mojang.Tak jak proponował mi użytkownik tego forum.Dziś jest 3 dzień.Nie dostałem potwierdzenia. Zastanawiam co może być przyczyną , skoro płaciłem psc i wzieło mi kase. Sprawdzałem dane i wszystko było dobrze. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Jeżeli wypełniłeś wszystkie pola poprawnie i płatność również, nie ma możliwości by nie przyszedł ci email który potwierdza nabycie Minecrafta. Sprawdź dokładnie folder SPAM i inne tego typu rzeczy. Jeżeli nie ma kompletnie żadnej wiadomości to coś musiałeś pomylić. Zaloguj się na swoje konto na mojang.com i sprawdź datę ewentualnego zakupu minecrafta i czy w ogóle widzi premium.

G1iWyyb.png

Opublikowano

Wejdź na mojang.com i zaloguj się na tym koncie co kupowałeś minecrafta. Jeżeli w zakładce GAMES będzie ci pisało Minecraft i data nabycia to znaczy, że masz grę.

G1iWyyb.png

Opublikowano

Hmm nie mam już więcej pomysłów. Płatności Pay Safe Card zawsze trwają długo, więc się nie martw. Jeżeli byłby jakiś problem pisz do Mojangu. Doładowania PSC na Steama czasami też trwają kilka dni.

G1iWyyb.png

Opublikowano

Pisałem do mojang :P. Dzięki ziomek za pomoc ! Jesteś PRO :D. Mam nadzieje że dojdzie mi to potwierdzenie . Ze psc 100 zostało mi 13 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...