Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paladyn - dobry czy jednak słaby w dzisiejszych czasach?

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się zapytać, doświadczonych graczy palem z lvlem 83, daję radę?

Eq co będzie się opłacało będę miał legendarne + ten mieczyk na 83 hero z eventowej licytki.

Jak sprawuję się na ustawkach i na łaźni w dzisiejszych czasach?

TuByłaSygnatura.png

Arcymistrz
Opublikowano

Paladyn na tym lvl jest jednym z silniejszych postaci, głównie z racji występowania opętanego paladyna, co skutkuje możliwości doboru ciekawego eq. 

Łaźnia może być lekkim problemem z łowcą, dochodzi tu kusza, chyba też z opka i różnie to może być. 

Pomimo tego jest ciekawą postacią, na Goplanie na pewno się utrzyma jak ktoś wparuje. 

Opublikowano

Paladyn na tym lvl jest jednym z silniejszych postaci, głównie z racji występowania opętanego paladyna, co skutkuje możliwości doboru ciekawego eq. 

Łaźnia może być lekkim problemem z łowcą, dochodzi tu kusza, chyba też z opka i różnie to może być. 

Pomimo tego jest ciekawą postacią, na Goplanie na pewno się utrzyma jak ktoś wparuje. 

Opetany paladyn czy nie, ostatnio coś ludzie zbyt dobre eq mają, np. mój kolega z osiedla lata sobie z legami z eventu z tego 60, czapka i butami, na 83 :P Magiem, to tylko woje dają mu radę.

I przynajmniej 1 osoba ma taka legę, nwm jak teraz jest bo nie gralem dlugo, ale jeszcze pamiętam, że wojowi dali ten pierek z CBK.

Trochę żałuję, że nie wystarczyło mi na tarczę z licytki, no nic pewnie zostanę z kostka tarcza lega.

@Why Twoją opinię opierasz na swoim doświadczeniu, obserwacji czy na czymś innym?

TuByłaSygnatura.png

Arcymistrz
Opublikowano

Opetany paladyn czy nie, ostatnio coś ludzie zbyt dobre eq mają, np. mój kolega z osiedla lata sobie z legami z eventu z tego 60, czapka i butami, na 83 :P Magiem, to tylko woje dają mu radę.

I przynajmniej 1 osoba ma taka legę, nwm jak teraz jest bo nie gralem dlugo, ale jeszcze pamiętam, że wojowi dali ten pierek z CBK.

Trochę żałuję, że nie wystarczyło mi na tarczę z licytki, no nic pewnie zostanę z kostka tarcza lega.

@Why Twoją opinię opierasz na swoim doświadczeniu, obserwacji czy na czymś innym?

Doświadczenie do 89, a dalej obserwacja. Latałem w większości her, reszta uni i na tym lvl nie było problemu, jedynie łowca. 

Opublikowano

Doświadczenie do 89, a dalej obserwacja. Latałem w większości her, reszta uni i na tym lvl nie było problemu, jedynie łowca. 

To chyba zaczne expić pala, ogólnie to mam woja na heroicznym eq, 85lvl, ale mi się nim średnio gra.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Paladyn według mnie najlepsza profesja do expa. W 2 dni - grając tak po 2-3h wbiłem 29 poziom więc to nie tak mało.

Większość osób na Goplanie to pal/trop więc też się opłaca.

Opublikowano

A według mnie palladyn to jedna z lepszych a może nawet najlepsza postać do expa jak i za równo do PvP,

jedyny minus w pojedynkach to taki że do magów musi robić kroki w przód no i takie duperele...

Opublikowano

Powyżej 150 palek niestety dostaje w dupe od łowcy i tropa, nie masz kontra nich szans. Pare dni temu jak jeszcze nie wyszło szydło z worka mieliśmy klanowe pvp 193p vs ja tropek 151 (cienkie eq + płonka 2k) i łowca 172 (dobre eq + truta 2,3k) Palek zanim do nas podszedł musiał brać leka 10k bo by leżał. Krytami walił po 19k ale co z tego jak unik łowcy i absy tropka dały 2 ruchy do przodu. Pod koniec wali po leku zostało mu 23%hp. Eq może palek nie miał z wysokiej półki ale full hera prócz broni bo ta była unikatowa.

Jeśli chodzi o PvP to tylko tanc jego unik jeśli jest na poziomie 50% no to nikt nie ma szans, do expa głównie mag z ogniem+zimnem. W full herach z kochy na 100 poziom jest w stanie samemu pokonać przeciwników z +/- 15 lvlami różnicy. Do tego zjedzie kochanke i wszystkie e2 na ten lvl.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...