Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem clienta

ShockSal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam taki problem a mianowicie chciałem sobie wejść z rana na serwer aby pograć, odpadal i wyskakuje mi okienko LOG z błędem " metin2.create_no_appropriate_device "

Trochę się zdziwiłem bo wczoraj grałem i wszystko było dobrze. 

Przeinstalowałem clienta i nadal jest to samo.

Poszukałem trochę w necie i zobaczyłem tutorial jak ludzie uruchamiają ze zgodnością i im działa, niestety u mnie gdy odpala ze zgodnością nie włącza się wcale gra a gdy odpalam obejściem ( również ze zgodnością ) wyskakuje mi okienko z błędem " fatal error python library file not exist " i już kompletnie nie wiem co robić ;/. 

Liczę na szybką pomoc. 

Opublikowano

Ten blag z reguly pojawia sie na zmiane "LOG" i szczerze mowiac to kazdemu moze pomoc inne rozwiazanie. Reinstall , zgodnosc , zapora , antywirus , moze jakies pliki nie chce sie spatchowac. Najpierw popatrz czy cos nie blokuje metina jezeli nie to pomyslimy dalej

Opublikowano

Przede wszystkim ogarnij zaporę miałem taki sam problem i właśnie zapora była tego przyczyną. Spróbuj uruchomić przez administratora.

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...