Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MMORPG] World Of Magic: Old Legend

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawą opcją by było wyjście z inicjatywą która miała by podnieś poziom tego forum :)

Na to już jest chyba za późno. Jeśli forum żyje własnym życiem. Moderatorzy dają warny z wpisanymi dziwnymi powodami typu "nie zmieniaj poziomu". I nie widać żadnej odgórnej inicjatywy ani kontroli. To co mogą zrobić użytkownicy?

gamedevmania.com

Opublikowano

Zmierzałem do tego w rozmowie z modkiem, wyrażając moją opinię i tych ich zasadach...

Niestety, rozmówca nie podjął tematu. Twierdził wręcz, że to forum nie było planowane jako miejsce dla profesjonalistów. Mamy więc tu zbieraninę pokemonów, wylęgarnię durnych tematów i stado dzieci marzące o podbiciu internetu. A zamiast zamykać głupie tematy (ale to oczywiście trzeba mieć odpowiednia wiedzę techniczną, żeby odpowiednio ocenić temat) to modki dopierdalają warny wg algorytmu includujacego bibliotekę random.h

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

a wy tylko pierdolicie o tych moderatorach tak jakby wam zależało na koncie, po c***a w ogóle próbujesz z nim gadać skoro wiesz jak ta rozmowa będzie wyglądać?

<>

Opublikowano

a wy tylko pierdolicie o tych moderatorach tak jakby wam zależało na koncie, po c***a w ogóle próbujesz z nim gadać skoro wiesz jak ta rozmowa będzie wyglądać?

Po prostu jako ludzie rozumni mamy jeszcze nadzieje. :p

gamedevmania.com

Opublikowano

@sensus12

Znudził się temat 'gry podobnej do', zaczął się temat moderatorów. Chcesz, to możemy pogadać o tobie. Mnie to lata, o czym będę spamował.

Opowiesz nam historię swoich znaczków champion i blue member? Z chęcią poznamy, ja np marzę o black member...

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

@sensus12

Znudził się temat 'gry podobnej do', zaczął się temat moderatorów. Chcesz, to możemy pogadać o tobie. Mnie to lata, o czym będę spamował.

Opowiesz nam historię swoich znaczków champion i blue member? Z chęcią poznamy, ja np marzę o black member...

chętnie, Seldek (administrator tego forum) stworzył status o treści w stylu: "kto powie coś miłego dostanie prezent" no to napisałem miłą rzecz i dostałem MPC Champion.

Blue membera wygrałem w konkursie w dziale League Of Legends, konkurs był na temat wiedzy o grze 1 punkt i bym był złoty, ale nie żałuje bo złoto jest brzydkie.

Ja nie mam żadnego pytania dla Ciebie ;/

<>

Opublikowano

Wspaniała historia!

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Powiedz nam jeszcze co ci daje ten znaczek oprócz tego, że wyróżnia się kolorem. Bo jak nic to nie widzę sensu istnienia czegoś takiego.

gamedevmania.com

Opublikowano

Powiedz nam jeszcze co ci daje ten znaczek oprócz tego, że wyróżnia się kolorem. Bo jak nic to nie widzę sensu istnienia czegoś takiego.

znaczek MPC Champion nic mi nie daje, dzieki blue memberowi moge dać więcej lajków w ciągu doby, większa skrzynka wiadomości i najlepsze moge otwierac WLASNE tematy i je zamykac, wiec jak ktos mi go zamknie moge otworzyc i spamowac w nim az nie pojdzie do kosza, swietna zabawa!

<>

Opublikowano

znaczek MPC Champion nic mi nie daje, dzieki blue memberowi moge dać więcej lajków w ciągu doby, większa skrzynka wiadomości i najlepsze moge otwierac WLASNE tematy i je zamykac, wiec jak ktos mi go zamknie moge otworzyc i spamowac w nim az nie pojdzie do kosza, swietna zabawa!

niesamowite przez to  idąc chodnikiem czujesz się lepszy :) zapewne od  mijających cię ludzi :]

Widze, ze na ciekawy tor obrala owa dyskusja. Choc dalej czekam na gameplay.

Też   czekam na game play  cała  historia  gry jest owiana  taką  tajemniczością :P  pobudzającą  wyobraźnie ^^   czuję w lewej nodze że to będzie Hit....  a nie sory  to wibracja telefonu w kieszeni :]

ciekawe czy "Leader" projektu zebrał już team  czy walczy sam z  tym  "projektem" :)

Frozen też opowiedzieć moją historię GOLD MEMBERA :P  jest krótka  Obiad Po pracy + rysunek zoombi = 10 minut  pracy na Gold Member :P 

syg.png

www.epicwargame.com 

Projekt klasycznej  przeglądarka gry strategicznej  opartej o świat Rycerzy, Orków i  Barbarzyńców 

Zapraszamy do śledzenia postępów nad  grą na  naszym Fanpagu

Opublikowano

niesamowite przez to  idąc chodnikiem czujesz się lepszy :) zapewne od  mijających cię ludzi :]

Też   czekam na game play  cała  historia  gry jest owiana  taką  tajemniczością :P  pobudzającą  wyobraźnie ^^   czuję w lewej nodze że to będzie Hit....  a nie sory  to wibracja telefonu w kieszeni :]

ciekawe czy "Leader" projektu zebrał już team  czy walczy sam z  tym  "projektem" :)

Frozen też opowiedzieć moją historię GOLD MEMBERA :P  jest krótka  Obiad Po pracy + rysunek zoombi = 10 minut  pracy na Gold Member :P 

ty to napisales, nie ja.

<>

Opublikowano

...

Sprzedałeś się.

gamedevmania.com

Opublikowano

Sprzedałeś się.

ta  za  kolorowy prostokącik ^^  

ja wywnioskowałem po tej radości że  można otwierać zamknięte  tematy i spamować sobie  idealne i kreatywne zajęcie :) 

syg.png

www.epicwargame.com 

Projekt klasycznej  przeglądarka gry strategicznej  opartej o świat Rycerzy, Orków i  Barbarzyńców 

Zapraszamy do śledzenia postępów nad  grą na  naszym Fanpagu

Opublikowano

Widzisz. A ja teraz sobie spamuje bez żadnych wyróżniających znaczników.

Tylko czekamy, aż jakiś modek się wkurzy :p

gamedevmania.com

Opublikowano

Zgłoś posty to się zlecą jak sępy.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

@FrozenShade albo @Writen wyjaśnisz o co chodzi z tymi dziwnymi "nie zmieniaj poziomu" ? Bo mi już cichy dowalił dwa takie dziwne "nie zmieniajta pozioma" zupełnie bez sensu. (W pierwszym napisał mi nie czytasz tematu a sam go nie czytał, a w drugie dostałem za obrazę bo jakiś tam użytkownik powiedział że wyda 6000zł TYLKO na GT / GTS 610 czyli na najtańsze GPU a ja powiedziałem że chyba żartuje i chyba nigdy cen GPU nie widział)

A tak trochę do tego że się zlecą jak sępy, to może wymienimy w " @ " wszystkich adminów i globalów? :D

@topic: W temacie tej gry ani widu, ani słychu. Podejrzewam że autor poszedł w przerwie w pracy na kebab i do teraz z kibla nie wrócił.

Opublikowano

Zastanawialismy sie juz nad tym i wyszlo na to ze: zawyżamy poziom tego forum, ponieważ nie zostało ono stworzone z myślą o profesjonalnych użytkownikach.

gamedevmania.com

Opublikowano

Spokojnie, do 17-tego zostało aż 2 dni, może nas jeszcze czymś zaskoczy.

A co do 'nie zmieniaj poziomu' to naprawdę nie wiem. To chyba jakiś głupi defaultowy tekst, którym raczą nas te wszystkie boty z rangą moderatorów i siuper moderatorów.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

A tu jest jakiś admin ? jak robie jakis temat i go koncze, to nikt go nie zamyka, nawet ostrzezen nie daje.

@topic Tworca tematu zrobi pewnie gameplay z diablo, lub tego world of magic :p

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

A tu jest jakiś admin ?

Nie wiem, czekaj... zgłoszę post writtena, napiszę, że offtopuje. Zobaczymy, czy zadziała ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Nie wiem, czekaj... zgłoszę post writtena, napiszę, że offtopuje. Zobaczymy, czy zadziała ;)

Pewnie już żaden mod do tego wątku nie zagląda.

A do mojego nicku możesz dorzucić jeszcze ze trzy literki t, byłoby writtttten. xD

gamedevmania.com

Arcymistrz
Opublikowano

Niech rozmówcy lepiej ogarną się w tym temacie, bo po jakimś czasie może zrobić się bardziej nieprzyjemnie. 

@down

Odpoczniesz sobie 3 dni od pisania. ;)

Opublikowano

Niech rozmówcy lepiej ogarną się w tym temacie, bo po jakimś czasie może zrobić się bardziej nieprzyjemnie.

A co. Służby specjalne zrobią mi wjazd na chate? Bo nie wiem czego innego mam sie bać?

gamedevmania.com

Opublikowano

@down

Odpoczniesz sobie 3 dni od pisania. ;)

Twój czas reakcji jest godny podziwu. A swoją drogą może przeczytasz temat i wytłumaczysz tekst co oznacza przy warnie tekst "nie zmieniaj poziomu" ?

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...