Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Opis Klas

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam opis klas :

Warrior

warriordr.gif

Wojownik, który do perfekcji opanował walkę dwuręcznymi broniami: Wielkimi Mieczami i Daikatanami. Nosi ciężkie zbroje. Jego głównymi atutami jest duża obrona oraz największe obrażenia niemagiczne. Ponieważ rozwija się jedynie w walce fizycznej nie używa magii. Niestety siłę ataków przypłaca ich małą szybkością.

Blader

blader.gif

Zwinny i szybki zabójca posiadający ogromne szanse uniku, zadania szybkiego i celnego ciosu. Sprawnie posługuje się dwiema katanami lub mieczami, którymi rozdrabnia swoich wrogów. Jego sprawność i refleks zwiększa lekki pancerz. Podobnie jak Warrior zaprzestał on nauki sztuki magicznej.

Wizard

wizardf.gif

Mag skupiający całe swoje życie na rozwoju siły czarów z potężnym polem rażenia. Używa on tajemniczych orbów, które koncentrują zebraną manę zwiększając moc ataku. Niestety, trudna sztuka rzucania zaklęć wymaga czasu i nie zawsze się udaję, co mogą potwierdzić nawet doświadczeni Magowie. W zamian za swoje magiczne umiejętności jest on słaby fizycznie, przez co zmuszony jest nosić lekkie pancerze.

Force Archer

forcearcher.gif

Łucznik, który używa magicznych crystali strzelających zaklętymi pociskami. Dzięki specjalnym zdolnościom jest on w stanie zamienić crystale w astralny łuk. W swoim zanadrzu posiada on ataki zatruwające wroga oraz czary wspomagające. Ponieważ Archer dysponuje większą siła fizyczną od Wizarda nosi on średnie zbroje i szybciej atakuje, niestety kosztem mniejszych obrażeń.

Force Shielder

forceshielder.gif

Wojownik-obrońca używający najlepszej zbroi. Stawia głównie na defensywny styl walki, posiada największą obronne, dlatego nie zadaje on wysokich obrażeń. Korzysta z jednoręcznych broni: miecza oraz crystala. Ponieważ Force Shielder w przeciwieństwie do Warriora całkiem dobrze posługuje się magią, potrafi przywołać astralną tarcze lub rzucić czar wspomagający.

Force Blader

forceblader.gif

Klasa specjalizująca się zarówno we władaniu mieczem i czarami. Używa on mrocznych klątw osłabiających moc wroga, aby później dobić ofiarę zabójczym ciosem miecza. Ponieważ dla Force Bladera siła magii jest tak samo ważna jak fizyczna, musi on poświęcić olbrzymią ilość czasu na trening. Jego głównym ekwipunkiem jest katana i orb wraz ze średnią zbroją.

Myślę , że się przyda newbie :)

Pozdrawiam

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

w sumie to twoje jest tylko

Myślę , że się przyda newbie

Pozdrawiam

no i obrazki musiałeś doczepić. Texty kopiowane więc mógłbyś chociaż napisać źródło.

No ale i tak masz +

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dzieki . bardzo mi to pomogło . chociaż mógłbyś dodac jak później iśc jaki build :D Sora ale ja noobek z metina , a chce już z tym gównem skończyc . mam nadzieje że wciągnie mnie to na dobre :D

Opublikowano

Dzieki . bardzo mi to pomogło . chociaż mógłbyś dodac jak później iśc jaki build :D Sora ale ja noobek z metina , a chce już z tym gównem skończyc . mam nadzieje że wciągnie mnie to na dobre :D

I po co odkopujesz tematy?

Zamykam i warn

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...