Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszenie - 4-1-2-1-2 Bundesliga 700k-1kk

Madith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/World): 14
Link do składu/zdjęcie z gryhttp://www.futhead.com/14/squads/15223634/
Platforma: PC
Maksymalna, ostateczna cena nowego składu: na samo ulepszenie 700kk -1kk (moze dojde :P)
Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka): 41212
Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie): Tak
Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy): Zastanawiam się czy zamiast Aubameyanga nie dac imotm Mullera
Czego oczekuję: Napastnika szybkiego z dobrym strzałem (Aubameyang i Lewandowski mają poniżej 80)

Tak jak pisałem. Nie gra mi się tym składem źle ale wydaję mi się, że można by kogoś lepszego za Aubameyanga dać.

Mysłałem ogólnie nad wymianą Lewandowskiego na Lewandowskiego z Bayernu i zamist Aubameyanga dać właśnie imotm Mullera.

Zastanawiałem się też nad wymianą Hummelsa na iMOTM'a.

Dzięki za pomoc.

madith

Opublikowano

Osobiście właśnie iMOTM Mullera dałbym za Aubameyanga, używam go i mogę powiedzieć że gra się nim wspaniale, jest wszechstronny, dobrze strzela, kiwa, a nawet główkować potrafi. Hummels iMOTM by się przydał do wzmocnienia obrony, ewentualnie jeszcze Robben na prawą pomoc za Błaszczykowskiego.

Opublikowano

Robben to koszt o kilka milionow za duzo :D

Nie wiem dokladnie ile teraz Robben kosztuje, chyba z 10kk ? Mowa o iMOTM ofc

Postaram się upolować Hummelsa iMOTMa - pytanie tylko którego bo ma chyba 2 albo 3 wersje :P

A co do ataku to jeszcze poczekam na jakąś opinie :)

Opublikowano
http://www.futhead.com/14/squads/15830836/

Nienawidzę składać z ligi niemieckiej, bo nie ma zbyt dużego wyboru co do dobrych piłkarzy...  <_<

Ja wląśnie już miałem dośc BPL i Serie A (takimi grałem w 13) i teraz chciałem czegoś innego spróbować :P

Możecie mi powiedzieć dlaczego Gotze jest lepszy od Gundogana ? Zawodnik BVB jest chyba szybszy, ma lepszy strzał i główke (niby na spo sie nie powinna liczyc ale troche bramek mi strzelil :P). Wydawał mi się lepszy niż Gotze ^^ ale moze ja się nie znam. WG futhead'a ( http://www.futhead.com/14/players/6911/mario-gotze/compare/14-5800/ ) Gundogan wydaję się być lepszy :P

A dlaczego Bender zamiast Schweinseiger'a ? Nie jest to cofnięcie się troche ?

Gdybym trochę dozbierał to warto wymienić Hummelsa na iMOTMa ? I zamiast Boatenga kupic TOTS Taprak (czy jakos tak) ?:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...