Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Popierdolone sny ;c

Sortiqovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra,czasami mam jakieś dziwne (popierdolone)  sny.Raz miałem sen że byłem z koleżanką na krytym basenie,pływaliśmy i nwm dlaczego się tak pocałowaliśmy (chociaż się w niej nie bujam)

Drugi sen że była jakaś wojna,i do domu wpadły mi dwa oposy (miały przy sobie nożyczki) i broniły mnie przed żołnierzami.

Ktoś mi to kurfa wyjaśnij,nie chce mieć takich snów (co mam zrobić?).

Opublikowano

Fani minecrafta Ci pomoga! Zly dzial!

Ja mam sposob, pierdolnij sie w czolo i powiedz czy dziala..

Opublikowano

@topic

Przepraszam, ale chyba pomyliłeś forum... To jest forum pod dyskutowanie woobec Minecrafta, serwerów Minecraft itd.

Kogo obchodzą jakieś Twoje sny? Bo mnie np. to nie obchodzi... Nabijasz sobie niepotrzebny post..

Opublikowano

Rozumiem cię bracie. Ja miałem sen, gdzie uprawiałem seks z Bonusem BGC. Goniliśmy się nago po jego domu, śpiewaliśmy razem jego piosenki... To chyba przez twoje walenie konia 10 razy dziennie. Mi pomógł pas cnoty. Teraz już nie mam takich snów.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Normalne sny. Mi się śniło, że koleżanka w Zordona się zamieniła i mi telefon na głowie rozpierdoliła bo nie lubiła muzyki z angry birds. Nie rób tego przed snem co robisz codziennie.

?????

Opublikowano

Normalne sny. Mi się śniło, że koleżanka w Zordona się zamieniła i mi telefon na głowie rozpierdoliła bo nie lubiła muzyki z angry birds. Nie rób tego przed snem co robisz codziennie.

o chuju ahahahahahahahaha

po zdaniu "ja się w niej nie bujam" stwierdzam, że masz max 14 lat więc ciesz, że Ci się śnią takie rzeczy ;)

śnią Ci się takie rzeczy o ktorych myślisz, czasami połączone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...