Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie serwera DiamondMT2

ProSkillBongo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiecie może co się dzieje z tym serwerem?

Grałem kiedyś naprawde mi się podobał, jeszcze na żadnym innym serwie tak dobrze mi się nie grało. Chciałem na nim pograć ale nie działa choć na stronie graczy online 855.

Będzie działął czy cuś? A jak nie to znacie może podobny serwer też bez 6/7 podobny do diamonda? Lub poprostu bez 6/7 Inworia/Ascarial odpada.

Najbardziej zależy mi na info o Diamondzie serwer naprawdę utkwił w mej pamięci :). Oczywiście wynagrodzę + za odpowiedź na temat.

Pozdro.

Opublikowano

Mieli wlam do bazy a Crive nie posiadal kopii zapasowej bazy danych.Strona diamondmt2.pl jest offline wiec nie wiem gdzie Ty masz to 855 online.Serwer nie dziala od grudnia wiec nie ma szans aby go wznowili.

Srij9JT.png

Opublikowano

Baza danych jeśli się nie myle to posaidane itemki/kasa itp. ja na takim serwerze zagrał bym od nowa bez żadnym ale. serwer POPROSTU BOSKI !!!

A co do drugiego pytania:

A jak nie to znacie może podobny serwer też bez 6/7 podobny do diamonda? Lub poprostu bez 6/7 Inworia/Ascarial odpada.
Opublikowano

@Vertel

zgadzam się z tobą

1, na diamond aby pobrać klienta nie było trzeba się rejestrować

2. strona była zrobiona w html5 a nie w html jednym słowem została pobrana teleportem pro albo czymś innym

3. klient był pobierany z hostingu na home.pl

a to taka ciekawostka dla innych

Mirrored from diamondmt2.pl/ by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2010], Thu, 01 Aug 2013 14:43:43 GMT 

wiec wszystko w temacie

proszę o zamknięcie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...