Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kombinacja:

Ctrl+H, F2 i 4, Ctrl+H, naciskam cały czas: 1 i czasem 2 jak w lesie....

Na privach też z czasem staje się monotonne...:)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

TAK. Trudno powiedzieć dla czego, ale każdą postacią gra kiedyś zrobi się nudna. Wojem prędzej, szamanem później ;) Ale myślę, że wojem się szybko nudzi bo tylko bijeemy i bijeemy te moby a one ciągle wstają i wstają i tak na zmianę, można sie wkurwić. Szamanem to i w PVP sie pójdzie, EQ tanie więc często na rynek sie chodzi coś kupić (wojownikiem musimy 24h expić, żeby mieć na aure czy silne), no i chyba przede wszystkim skille. Wszędzie pełno skilli woja, zaczynają się robić monotonne.

Opublikowano

@Offtopic

Tree masz takie same hotki jak ja :D

Hmm... Ogolnie to cały metin jest Nudny, PL To wersja demo wiec jest nudna :D Np na Metin2.co.kr Jest co robić ^^

Osobiscie nie gram tam ale mam kumpli ktorzy tam grają mowią ze super tam :D tylko all po Chinsku :P

Co do privów :D Nuda, Nuda, i jescze raz nuda :D

sygnatura3.png

Opublikowano

Wojem jest za łatwo grać , lepiej spróbować healerem to jest hardcor ;)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Sorry, ze w tym temacie ale nie chciałem zakładać nowego. Czy można jakoś zmienić sobie profesje po 30 lvl np. z Bodego na Mentala? za SM?

Opublikowano

Po pierwsze kto powiedział ze jest nudna ? Ten stereotyp wymyslily jakieś dzieci ktorym niechce sie wbijac +80 lvl bo co bo mental nudny tak ? a moze body nudny ? a co ma klasa postaci do tego czy postac jest nudna wg mnie nudne jest gra postacia ktora niemozesz wziac 1 grupki tylko lejesz ja 5 min to jest nudne ... mental niejest wcale nudny . Czy wg was nudne jest to iz majac dobrego mentala bierzesz calego spota w v2 ? a np bodym meczysz sie z 1 grupka ? Wg mnie nie .. wielu mowi takze ze mental slaby w pvp a to za przeproszeniem gówno prawda . Trzeba umiec grac postacia zeby byla ciekawa oraz dobra ... Nudne dla Ciebie jest Gra mentalem sprubuj Szmanem . Co do szamana wolisz stac godzine i dajac buffy i gówno robiac czy lac calego spota ? Takie jest moje zdanie na ten temat ;]

Opublikowano

woj najłatwiejsza postać. :huh:

jak lubisz się namęczyć i nie chcesz mieć łatwej gry nie wybieraj woja. :P

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

woj najłatwiejsza postać. :huh:

jak lubisz się namęczyć i nie chcesz mieć łatwej gry nie wybieraj woja. :P

wp też nie bo łatwo się expi ^^

archerem spróbuj

Opublikowano

Mental to flak i to on się przedewszystkim nudzi, ale nie body szczególnie na privach gdzie działają jeszcze bugi na skille.

Najlepsze w woju są jego możliwości, w pvp też takowe posiada tylko potrzeba odp eq. Przez cały czas grałam postaciami którymi malo kto do kowala w dt dochodzi, teraz zaczynając gre wojowniczką na gre patrze w kategoriach zabawy. :3

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

zalezy od eq... jesli masz hmsa +2 i tradycyjny +2 skille powchodzily z 20 to racja , gra nim jest nudna -_-

i do tego jesli na M jest szarza berserk i 3 stronne xDDD

pisz dokladniej jaki to woj

GunzAlex.png
  • 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...